Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
nem érzem magam jól
bezabáltam aranygaluskából:(
nagyon sajnálom:(((
de mi történt?
mennyi idös is voltál?
sziasztok
hogy vagytok
Sziasztok!
Elment a babám. Sajnos...
Így már csak 2012-ben leszek leghamarabb anyuka.
Mindenkinek sok sikert! :)
Emese
Olvastam egy kérdést hogy lehet e érezni hogy terhes vagy!!!!
Én nagyon éreztem és biztos voltam hogy terhes vagyok!!!Akkor inogtam meg mikor volt csütörtökön az a kis valami!!!
Csajok csináltam naplót titkosat!!!!Előre szólok hogy csak olyan embereket engedek be akiket azért már régebb óta ismerek!!!Elég részletes,vannak benne intimebb dolgok is és hát mi is benne vagyunk egy képen!!!Nem vagyok hajlandó olyanokat beengedni akikkel csak pár szót váltottam!!!
Ne haragudjatok de nem akarok olyanokba csöppenni min ..jus...stb!!!
Csajok!
Én lépek! Megyek haza :)
Sziasztok!
Jó babásodást!
ok, nem baj, összehozzuk!))
mostmár értem is, szerintem, csütörtökig bírd ki mindenképp. ha akarod, szombaton reggel tesztelhetünk együtt))
Igen! 24. nap, és rá 15 napra jött meg.
Szóval, előfordulhat, hogy neked sem pont félidőben volt. Hány naposak a ciklusaid?
Ebben a hónapban, viszont, amikor leesett a hőm, 2-3 napig nagyon szurkált a hasam alja. De a hétvégén már semmi bajom nem volt.
hát a nem várt mensi előtti nap, legkorábban. és sajnos az sem tuti. én két nappal a nem várt előtt lettem pozitív, két nap múlva már negatív, és két héttel később jött csak meg.
nagyon rossz ám egy pozi teszt után egy negát látni. akkor inkább két nap múlva csak a nega legyen előttem. szerintem.