Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
:-) és nagyon szép neve van télleg! nekünk is talomban volt
jajjdejó, hogy itt vagy!))
nem szabad máshogy gondolni, én is ezt próbálom: velünk marad és kész!
szorítok!
igen hétfőn de de csak 1 csík volt:(:(
3. hónap a mostani. nagyon jó lenne, ha maradna Emmácska velünk, szép kari aji lenne....
egyébként én is szörnyen ingerült, feszült, és türelmetlen vagyok, egy hete.
gratula nagyon. mióta próbálkoztok?
nem biztos, hogy kilökődik, és ha igen, akkor sem a teszt miatt) nekem szerencsére szépen erősödik, le is kopogom...
lehet. meg iszonyat türelmetlen vagyok. illetve várakozni utálok a világon a legjobban. szerintem én terhesen is ilyen leszek :) mint szamár a shrekben: ott vagyunk már? :)
de nem akarok tesztelni előbb. 1) nem akarok nega tesztet látni 2) nem akarok, hogy kilökődjön.
szóval majd szombaton :)
nem lehet, hogy csak a frontok miatt vagy rossz passzban? hétfőn én is tiszta depis voltam...
semmi különös. piri előtti hangulatom van :S
És Te hogy vagy?
oks, küldd át. ma tudtam feladni a füzetet :)
Köszi elvagyok ma van az 51 nap sehol semmi , de ma nagyon fáj a derekam a nem szokott:(
látom már nagyon várjátok a szombatot:):)
nagyon drukkolok nektek:)
Sziasztok Csajok,akikkel még ma nem beszéltem.:-)
Zsivike,menni fog az sms.ha megkapom!:-)))
De lehet,h én is csak fél 6kor érek haza,így ennél hamarabb ne várd,oksi?Főleg,ha holnap kapom meg.
Elköszönök én is,megyek dolgozni.
Puszi mindenkinek,szép napot és babásodjatook!:-)))
szombat reggel 8! de én előbb is fent vagyok, ha korán ébredsz, írok priviben egy mobilszámot, és küldj sms-t!)
Mikor anyukamat muottek a labaval a balesete utan, ok adtak penzt az anesztes orvosnak meg a mutet elott. Megerte, mert jobban torodott igy anyukammal, sot o volt bent a mutetnel, pedig elozoleg azt mondta, hogy nem o lesz. Anyukamnak minden mozgatas fajt, meg az is, ha atraktak a hordagyra, es az anesztes orvos eloirt fajdalomcsillapitot neki a hordagyra rakas elottre. Szoval szerintem megeri adni.
szerintem mindet beképzeltem. most elég rossz hangulatban vagyok :( ez is piri tünet :( akkor szombat reggel?
szia Zsivi! ne aggódj az anesztes miatt, sajnos engem már 7x altattak, EKG lesz, vérnyomásmérés, mellkas röntgen, vérvétel és némi kérdezgetés!
Tudom milyen műtétre készülni, de nem lesz semmi baj és végre előrébb lesztek!!!
Gondolok majd rád!
na elköszönök lányok
jók legyetek
majd jövök
Évi ha megkapod a csomit akkor küldhetsz egy sms-t
bár remélem addigra hazajövök, mármint estére
várok szombatig! Bea gondolni fogok rád!!! Évi szia :)
Vigyázz, aztán majd írd meg mi volt!
Szorítok!!!
További ajánlott fórumok: