Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
végülis mi "merjünk nagyot gondolni". :)))
ugyanezekre vágyom. meg a finom babaillatra, meg arra, hogy csak halgassam gyönyörködve, ahogy szuszog, meg puszilgassam a kis talpacskáit, és együtt kacagjak vele, mikor felcsndül a kacagása, meg arra, hogy végre nagyobb család legyünk és ne "csak" házaspár :S
foxy várunk vissza a hírekkel!!))
amint lehet hozz képeket :)
na jó erre majd nemsokára visszatérünk! szavadon foglak! :-)))
megyek főzök mostmár, apa fél 4 körül jön, eszik és megyünk kukkolni UH-ra, hátha már látszik, nem bírom holnapig :-)
ennyi előnye legyen már ha anya szonográfus!
én olyan szívesen büntetném magam gyerekzsivajjal, vagy ujjnyomokkal a kapcsolók körül, néhány kis piszkos kézmaszattal és harsány gyerekjátékokkal, nem alvással és kevés kikapcsolódással, sok mesével és sok gyerekfirkával akár a falon, ....
ezek voltak
nem volt vészes tényleg
Nem vagyok szomorú, csak olyan jó lenne már ha itt lenne a pocimban a kistesó. Ez azért már amikor már van egy de ugy szeretnék tesót neki. Szeptembertől megy oviba, már kész nő, és én babázhatnékom van !
"szia Zsivi! ne aggódj az anesztes miatt, sajnos engem már 7x altattak, EKG lesz, vérnyomásmérés, mellkas röntgen, vérvétel és némi kérdezgetés!
Tudom milyen műtétre készülni, de nem lesz semmi baj és végre előrébb lesztek!!!
Gondolok majd rád!"
ez volt szó szerint
ja jó
hát most, hogy megismertem az altató orvosomat már nem is annyira félek
jópofa doki, és ez sokat számít nekem
nem is izgultam bent már
Igen, elvileg vasárnapra nem várom, de sajnos össze-vissza van. Ez csak az én számításom.Ez a 29.napom, és 33 nap körül szokott.
annyira nem fontos, csak azt írtam h ne izgulj (persze nyilván úgy értettem h ne nagyon)
ja lehet
soha nem olvasok vissza
rá kéne szoknom a visszaolvasásra
egyébként hogy áll nálad ez a hónap? látom vasárnapra nem várod?
hát szomorú ne is legyél!!! tuti lesz kistesó, csak kicsit várat magára!
itt a ezen a fórumon, csak akkor már lehet lekéstem rólad, mindegy!
tényleg ne légy szomorú, van egy gyönyörű kislányod))
ja lehet
ezen már én is gondolkoztam
Ilyesmire gondolt, igen. Hogy ne legyek szomorú mert akkor nem fogan meg stb...
na az volt amit írtam? vagy azt már nem olvastad?
a másik oldal is sáros: hány olyan gyermek születik, akiket nem várnak. Tehát ez egy kicsit sok nekem.
Hát teljesen szerintem sem igaz. Mert ugye sok olyan van aki nem is akar gyereket és mégis terhes lesz. Egy kis igazság van benne,de itt mindenki szeretne és sajnos soknak még nem sikerült :(
mások meg azt mondják nem szabad nagyon sokat agyalni rajta!
az én véleményem meg az, hogy nem ilyesmin múlik!
szerintem inkább arra gondol, hogy a tudatalatti büntet valamiért, nem?
További ajánlott fórumok: