Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
Szioka vagyok, hogysmint?
nekem meg mindig jele sincs a mensinek csak tompa alhasi fajdalom, hat, remenykedem! :)
Nyammm foleg a jo kis magyaros kaja mi? amikor honvagyam van mindig fozok vmi jo kis porkoltet :D
hihi
sajnálom drága
jobbulást Neked
nem valamelyik ételtől vagy ennyire rosszul?
igyál sok folyadékot azért
nem sok újság. vannak jobb, meg rosszabb napjaim hányás és émelygés szempontjából, és a mai az egyik legszarabb minden eddigi közül. éjjel nem aludtam ki magam, valszeg azért is vagyok rosszabbul, meg nyűgös is(
te jól vagy?
helló
mizujs?
imádom a grillezett husit
nyam
és a húslevest is
óóó
de éhes lettem:)))))))))))))))9
jó étvágyat
templomi szertartás lesz?
vagy terveztek?
Na az tok jo!! remelem hogy sikerult a vizsga mondjuk azert az jo lenne igy zarni a hetet nem ? :)
hat meglatjuk!! egyenlore tart a hasfajogatas.
Hat Budapestre megyunk. Remelem osszejon az eskuvo egy kis kertipartit tervezunk maxd 60 fo aztan itt mexben majd jovore egy nagyobb eskuvot! :)
óóóóóóó
és Magyarországra hova jöttök?
hátha most sikerül
én nagyon jól bár fáj a fejem és valószínű ma megbuktam de tele vagyok reményekkel:)
Szia Zsivikem
jol de fajdogal a hasam nemtom megjon-e.
Kicsit kivagyok mert a parom lehet h elmegy 2 honapra braziliaba februar-aprilis kozt, az egy dolog h elvileg aprilisban akarunk hazamenni Magyarorszagra es csinalni egy gyors eskuvot, de ez persze azt is jelentene hogy bye-bye a babagyartasnak majusig!! :(
Te hogy vagy?
Lassan most lépek megyek haza kezdődik a 2 műszak:)
Sziasztok!!!
szia
mizujs?
nem hát
ja és ki ne felejtsen, a játékautókra meg barbikra taposáskor való hanyatdobást:)
hihihihihihihhihihi
már ne is haragudj de azt hiszed, hogy megúszod a kakis pelenkákat, meg a lebüfizést??????????
háháháháháhhá
naná, hogy neeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
megértelek de kérlek tarts ki, hidd el sikerülni fog
itt vagyunk és segítünk ha csak szavakkal is, amik gondolom már a könyöködön jönnek már ki
de ki kell tartanod
sikerülni fog