Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
Szia Május01!
Kívánom,h a vágyaitok teljesüljenek és sok sikert kívánok:)
Háát bízom benne,h nekünk is sikerül hiszen jövőre már én is 33 éves leszek!!!
Szia:)
2011 ben mindenképpen szeretnék gyereket!
Vagy terhességet, vagy szülést...
33 leszek 2011 ben és én addig szeretnék babát,utánna már nem igazán, mert nem szeretnék 35 fölött szülni.
Kívánom, mindenkinek a baba projekt megvalósuljon:)
mi még nem is próbálkoztunk párommal csak elméletben beszéltünk a gyerekről...de remélem jövőre..megvalósul vagyunk.
Sziasztok! 4 éve próbálkozunk babával, tavaly megcsináltuk a kivizsgálásokat szerencsére minden rendben volt. Kivéve azt, h nem volt tüszőérésem. Írtak fel ínjekciót de egyéb okok miatt a beadása elmaradt. Most újból nekivágtunk! Jelenleg hőmérőzök és kb. 1 hónapja szedem a b. cserjét.
Ti mit gondoltok ez segíthet nekem valamiben vagy mindenképpen a hormonokra kell támaszkodnom? (megjegyzem nem nagyon szeretném)
Szia!
Javaslom, csinálj még egy tesztet, hogy biztos légy a dologban, de szerintem halványan, de ott van az a 2. csíkocska. Mennyire érzékeny a teszt amit csináltál? Nekem a Qupido-t ajánlották. Azt mondták a gyógyszertárban is, hogy az a legérzékenyebb. Csak egy tipp volt. Szorítok! Remélem gratulálhatunk nem sokára! De addig még nem tuti, addig nem kiabáljuk el, de szerintem ott a csík. :)
Sziasztok lányok!
Reggel teszteltem, és hát nagyon-nagyon-nagyon halvány a második, márha van. Lehet hogy csak szellemcsík.
A férjem csinált 1 képet róla, de szörnyű lett, nem látszik azon semmi, (mi nem látunk) csak 1-et! Azért feltettem az adatlapomra!
Mindegy... szerdán doki! Szóval NEM lettünk okosabbak.
én is megyek locsizni,és bújok apa mellé:-)de nem kívánom hogy kiszabadítsatok a kezei közül,de nem kell neki a Maca:-)
Jó éj!
Puszika CSajok!
(megyek fürdeni,ha nem lennétek már itt,jó éjt!puszi)
várom a tesztek eredményét!
:-D
Ezt nem kívánnám neked! :-)))
Csak ha szeretnéd... :-*
na ugye:-)
kaparnám az ablakot,hogy végre szabditson ki valaki egy szabad 5 percre:-):-D
hihi
ja,komoly! :-)
hát,ha nagyon szeretne Babót és sokáig kell várni,egy idő után biztos szedné.Ez nem gyógyszer,csak vitamin! :-)
De persze addig jó,míg nem kell.Nálunk magamnak rendeltem,de adom Párocskának is.Had legyenek a katonák is 100%-osak! :-)
Meg hátha nem is csak rajtam múlik... :-)
igen,ilyet én is hallottam...bár abban talán a sikertelenség is közrejátszik...
de ez nálunk/nálatok nem fog bekövetkezni!
Amúgy tényleg csak annyi,h ha Te tudod,mikor kell,akkor úgy csinálod,h legyen ekksön.Apának nem kell tudni!
Nálunk tudja nagyjából,nyomon követi. :-)))
sajnos sok rémtörténetet hallottam már arról, hogy a kötelező szex tönkre tette a kapcsolatot, hogy vége is lett:(
azt nem szeretném
hihi
nálunk nem lenne gond a kötelező szex-szel! :-))))
köszi
mindenki szorít mindenkinek:)