Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
neked meg jött már?
vagy baba van?:))
Én most örülök.)
a párom az este közölte, hogy a gyerek dolgot előtte meg kéne tárgyalni..nem szeretne véletlenül gyereket...
Úgy hogy jobb így ha megjött..habár elég kevés a vér:)
de a hasam nagyon fáj...
Jövő hónapra 28 napra fogom várni..szerintem most vissza áll a régi kerékvágásba.) Nagyon remélem!
azért 40 nap kemény nem csajok?:)
Sziasztok Csajszik!
Ki hogy van??
Május.. sajnálom... :( De ne szomorkodj,,, majd jövő hónapban! ;)
Zsiványkaaaa!!! megy a drukkk!!! :)
Nekem tegnap megjött,,, :( Ma reggel voltam vérvételen, végreeee!!! :) Megnézik a hormonokat.. aztán gyorsan adjanak gyógyszert...jöjjön már a baba!!!!! :))))
Sziasztok!
van itt valaki?
csak azt nem tudom, ha most 40 napra jött meg, akkor szeptemberben mikor fog?
Végülis 6 napot késett...mert eddig már vagy pár hónapja 34 napra jött meg.
Az este mondtam a páromnak, hogy nem jött meg erre ő, azt mondja ezt nem így kell meg kell beszélni...tiszta hülye...
erre ma reggel megjött..igaz este ittam egy kis vörös bort..de én már napok óta olyan kába vagyok.valószinű meg akart jönni, csak a sok utazás, meg ideg miatt nem jött...de jobb oldalt nagyon fáj a hasam...pedig nekem sosem szokott görcsölni...
ugy hogy drukkolok nektek...nekem nincs baba...tesztet sem veszek minek...
Sziasztok!
Fáj a hasam de nagyon...pár csepp vérem is kifolyt.)...de reggel óta semmi vér....
nem tudom vegyek -e tesztet?
mivel vérzek..igaz szinte alig....
A szexhez vissza térve én azt hallotttam, hogy a ritka szex jobban hozzásegít a babához...
Ez nem tréfa......mert a mindennapi szexben kimennek a z erős ondók....a ritk szexel viszont a legjobbak jönnek elő:)
de olvastam is ezt már valahol....
sziasztok
hogy vagytok?
megyek kérni időpontot keddre
látom megint jó témánál vagytok :-))))
a szex vajon miiii
ó jajj,ha én azt tudnám!2 naponta tuti!:-)
de mi most kb 3 napig fogunk minden nap!:-)))
hanyadik napon vagy?
Igen,erősödik,és reménykedem,h akár már ma is pozi lehet.Akkor ekksön mától minden nap 3 napig!:-)))
szió!
mizujs?:-)
sziasztok, lányok! tudom, jó késő van, de jó volt visszaolvasni Titeket. Felvidítottatok (párom sokáig dolgozik, még nincs itthon) - talán nem is baj, legalább nem zaklat (péntekig gyűjtjük a srácokat)
Évi, ugye mondtam?! Csak türelmesen a kis petécskével, gyün az!
Zsiványka, lehet tudni már valamit? Még mindig nem érzel semmit? Szerintem tuti terhes vagy és már tudod is, csak minket húzol...:)))
Asszem, ha jól látom már mindenki elment alukálni vagy babócát gyártani.
Nem is monológozok itt tovább, mindenkinek jó éjt és holnapra minden jót! Pusza
igazából semmi különös,csak teszek alá párnát.így szoktam!:-)))
én is lepihenek!
puszi
tudom,bizony
majd póckolom a fenekem,h segítsek nekik,hgyorsabban megérkezzenek
:-))
Psisiltem,és erősebb a cskom,mint tegnap
nagyon örülök neki
Párocska már holnap rám vetné magát (Szerintem 2 nap múlva lesz a csúcs),de ő attól fél,h lemaradunk róla.Szerintetek?