Koszonjuk szepen! Igazabol a ferjem munkajatol fugg, most vannak bizonytalansagok. Par honapon belul elkezdjuk a projektet, ahogy elrendezodnek a dolgok. :)
2 volt tervben,de megbeszéltük,hogy jó lesz 3 is:D:D.Nekem csak egy nővérem van és egy féltesó bátyám.Nővéremnek van 2 gyereke,ezer éve nem láttam már őket...kicsit hiányoznak.Mégis csak én lennék a nagynéni.
De furcsa megint egy babatervezos forumba irni... iden marciusban szuletett a kislanyom, es nem sokat szeretnenk varni a kovetkezo projekttel. :) Addig csendben drukkolok!
pethoevi, en az LH tesztet anno jostesztnek hasznaltam, de akkoriban a forumon tobben probalkoztak vele. Nem egyszeru kiigazodni rajta...
Most találkoztam először a csajjal.Iwiw-en kezdett el nekem írkálni mikor közös képeket tettem fel apáról meg rólam.33 évesen ennyi esze van a csajnak.Aztán még egy csomó cucca itt volt és most vittünk el végleg mindent neki.Persze apa kérte,hogy menjek vele.ott meg a csaj ilyen flegmán benyomta,hogy...Ez meg mit keres itt?Mármint hogy én...majdnem szájba töröltem. Nem vagyok féltékeny,mert a párom minden ismerőse, akiket itt megismertem azt mondta,hogy utálta.Még a virág üzletes néni is. Tudom,hogy engem szeret és soha nem fog ahhoz a csajhoz visszamenni.Az elején féltékeny voltam...tapasztalat,hogy az olyan párok akik sokáig voltak együtt és szakítanak még újra összejönnek.De szerencsére rájöttem pár hónap után,hogy semmi okom hogy féljek...és szerintem neked sincs.Tőled akar babát...ez már csak jelent valamit:D:D