Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
Ezért írtam hogy döntse el!!Én teljesen megvagyok az Elevittel elégedve,de van aki nem:)
Én még fogytam is,már várom a jövő hetet akkor megyek tanácsadásra és mérnek hááát nagyon kíváncsi leszek!
Engem nem igen érdekel ki mit ajánl,mert mindegyik mást mond így magamra hagyatkoztam!!
Kipróbáltam a Gravidát háát nem vált be,de az Elevit nagyon is!
Amúgy hogy vagy?
Sziasztok Lányok!
Én tapasztalatlan vagyok ilyen téren, Elevitet szedek, aztán lesz ami lesz!
Már 2. napja nem dohányzom! :)
Annyira nem is nehéz, nem tudom mit paráztam! ;)
Sziasztok!
A terhesvitamin teljesen egyénfüggő, szerintem. Én az első terhességemnél elevitet szedtem, híztam 25 kilót, és lett egy normál súlyú babám.
Most kipróbáltam a gravidát, de nem jött be. A nőgyógyászom a femibiont ajánlotta, a védőnő a ladeevitet, így most ezt a két fajtát szedem, felváltva)))
Szia!!Ez is olyan kérdés hogy mindenki döntse el maga hogy szedi vagy sem!!Szerintem hülyeség hogy nagy baba lesz ha.....nagynéném 4gyereket szült Elevit...nélkül és mindegyik babája nagy súlyú!!
Az hogy néha émelyegsz,örülj neki nekem kb 7-8hét óta eltűnt!
A rosszul létre Bekukk tud pár oldalt írni!!(Szegényem)
Én szedtem terhesség előtt és szedem még most is és míg tart az influenza szezon addig szedni is fogom biztosan!!
Jó reggelt!
Habár még elég korán van...:)
Szerintetek az baj,hogy nincs hányingerem? Csak néha reggelente émelygek, 2 pozitív tesztem van 8 nap késés és csak február 11re kaptam időpontot uh-ra... azon kívül,hogy sokat járok pisilni fájnak a melleim a fejem, semmi bajom szinte, se kevesebbet se többet nem eszek...
Tegnap elkezdtem szedni a folsavat ettem sok gyümit.
Van aki azt mondja ez elég,mert óriás gyereke lesz az embernek, van aki viszont azt mondja kell Elevit... most szedjek mellé valamit vagy elég a folsav is? :)
Bocsi a sok kérdésért...
Sziasztok!
Én nagyon könnyen letettem a cigit, mikor pozitívat teszteltem. Nekünk a kislányom meglepi baba volt, így nem volt időm azon gondolkodni, hogy előtte leteszem...na de sebaj, van egy szép és egészséges kislányom. Az elején hiányzott a cigi, de aztán hamar túl tettem magam rajta!
A piercinggel kapcsolatban pedig: Nekem volt köldökpiercingem, és van is. Lehet venni kifejezetten "Terhes piercinget", ami szilikonból van, tehát rugalmas. Nekem végig az volt bent(a dokimat megkérdeztem, hogy maradhat -e , és azt mondta, hogy Őt nem zavarja.Van olyan doki, akit igen. Szóval ha olyan doki uh-ozott véletlenül, akkor kivettem uh előtt, majd pedig visszatettem)!
Nekem nem lett csúnya a köldököm, viszont unokatesómnak nagyon csúnya maradt, pedig Ő az elején kivette. Szóval mindenki döntsön belátása szerint, de Én a következő babával is így fogok tenni.
Lányok én annyit ettem ma, hogy az hihetetlen...
Persze csak zöldségeket, meg gyümölcsöt.
Na jó... egy pár palacsinta is lecsúszott! :D
A cigi hol hiányzik, hol nem!
Magam sem gondoltam volna, hogy így fogom bírni, bár ez még csak a kezdet...
Pusssz!!!!!Komolyan annyira édesek vagytok ....
jól esik.:))))
kukk!:-)
hát nálam nem így volt.az első clostis hónapban a 17. napon volt,még riasztottam is Zsivit.
aztán lett a 16.-on és azóta mindig akkor.Szóval ne ijedj meg,mint én,ha esetleg nem a 14en lenne!
így lesz drága
így lesz:)
megy a drukk ezerrel
hát ott körül, bár szerintem azért ez nem teljesen így van
de megközelítőleg ott körül
na mizujs?
fáj a pocid már?
18. fejezet --> 48.oldal!
Most szünetelek, megyek palacsintát sütni! :)