hát most inkább az aggaszt, hogy a főnököm, akinél bemószerolt, külföldön van. és csak csütörtökön jön haza, addig nem tudom tisztázni magam. pedig jó lenne, ha ezen már túl lehetnék. megyek én is főzni, majd később jövök még, jó tanulást Neked))
nem sok. tudod, hogy tegnap padlóra kerültem.... próbálok felállni)))) van egy csomó házimunka itthon, asszem először is megfőzök, aztán vasalok kicsit)) addigra lejár majd a mosógép is.
Sajna csajok most se jött össze ujból megjött lassan ez megy 9 hónapja.Csütörtökön elkezdem szedni a clostilt 3.adag jön 13 napon meg megyek ultrahangra.Csak összejön majd egyszer.
Köszi, aranyos vagy! Február 10-én van a nem vártam időpontja. Majd ha mész dokihoz kérdezd meg a pc-t, mert én nem vagyok orvos, nehogy baj legyen! ;)
Nekünk ez volt a 4. hónap és ennyi idő kellett hogy sikerüljön :)Akkor a piercing még marad egy darabig...:) Ne aggódj amúgy szerintem felesleges! én is most jöttem rá 3 hónap után már mondogattam magamban hogy hogy is van ez? más ránéz a .... bocsi :D és már terhes lesz...beindul a gépezet hogy biztos valami baj van de nem ,csak ha sokat foglalkoztatja az embert már csak azért se fog összejönni...nekem ma van hogy egy hetet késik és éreztem hogy most sikerült :) szurkolok Nektek! :)
Én is arra gondoltam hogy várni kéne még egy hetet de barátnőm azt mondta hogy neki ilyenkor már látták hüvelyi ultrahangon viszont csak egy hét mulva lehetett már szívhangról beszélni szóval lehet inkább várok még.