Babát szeretnénk 2010-re (beszélgetés)
hány napos a ciklusod?
nem barnázol menszi előtt?
hát én sem arra gondoltam, hogy lelkileg megtörnek
de annyira nehézkesen megy az egész
nekem meg azt mondja a férjem, hogyha majd rendbe lesz a pé-em akkor majd éjjel nappal szeretkezni kell?
ilyen ....
most valahogy nem megy nálunk
sajnos összecsaptak a feje fölött a hullámok a mhelyén
hanyadik ciklusnapon nézte?
többi eredményed milyen?
lh, fsh, testosteron (ettől is lehet -férfias típusú, azaz derékra, pocakra- hízás)
inzulint néztek
és prolactint
pajzsmirigyeket
lh meg fsh
meg mit tudom én még miket
nem arról van szó, hogy nem lehet enni, csak meg van határozva, hogy mennyit. pl cukrosoknak kórházban a napi adag szénhidrát 4 db zsömle. legyen ez a kiindulási alap: reggel 1 zsömle vmi szalámival, vagy sajttal, tízórai (zöldésg, gyümölcs, joghurt), ebédhez 2 zsemle (de ha olyan a kaja, akkor ez helyett jön a tészt, krumpli, stb), uzsonna (kb ua, mint tízórai), vacsi 1 zsömle mint reggel.
ez egy nagyon leegyszerűsített alap. és persze nincs benne, hogy konkrétan mikor mit lehet... ez az, aminek utána kell nézni... de keresem :)
szia
szerintem hormon lesz ott a baj
az lehet, hogy a dokid nézte a hormont
de milyiket?
a férfiakat ez nagyon megviseli
az enyém is kész volt tőle
de bele ment
hát azt így nehéz lenne leírni... meg annyira nem is ismerem. a lényege, hogy nem csak azt szabja meg, hogy mennyi szénhidrátot (tésztafélék, kenyerek, péksütemények, édességek, krumpli, rizs, stb) lehet naponta bevinni, hanem fel vannak osztva a kaják gyors- és lassú-ch-ra, és megvan, hogy melyik étkezéskor melyikből ajánlatos többet enni.
persze a napi 5xi (3óránkénti) étkezés az alap, köztük semmi nassolással -még gyümölcs se!
a zén emberem megígérte, hogy ha lemegy a 3. clostis ciklus is sikertelenül, akkor benne van a vizsgálatba.
talán még emlékeztek, hogy mennyit panaszkodtam veszekedésekre, meg mosolyszünetre, mert nem akarja a vizsgálatot :s
meglepem a férjem
nem mindig csak pörit egyen már meg rántott husit
ugyebár én nem eszem húst csak évente 1x
szia!
mindenképpen ajánlott valamennyit fogyni (mennyi az a "túl"?), de levileg nem lehet akadály. viszont sajnos vannak olyan hormonális problémák, aminek egyik tünete a makacs túlsúly, és akkor már problémás.
mennyi ideje próbálkoztok?