Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Babát szeretnénk 2010-re (beszélgetés)
az nem jó:((
nekem jan. 16.-án kellene megjönnie , az szombat és akkor köv. héten már mehetnénk a genetikushoz:)
most nézegetem a pg53-at
de semmi jele pé-nek
bár a 21. napon már nem is nagyon várható
örököltem a magasvérnyomást és bogyeszt kaptam rá, csak a múltkor nem volt rendben a vizeletem, mikor ehhez nézték...remélem már most jó lesz.
mi a baj a vérnyomásoddal?
majd hó vége felé kell visszamenni a genetikushoz, meg a héten elhozom a laboreredményeimet, mert 21.-én még pisimintát kellett adnom a vérnyomásom miatt..
nekem a migrénekkeol volt ilyen, meg most a melegfrontnál fájt a fejem nagyon...remélem nincs valami ételmérgezésed!!!
mármint 12. nap környékén
az előzőben 36,4 volt állandóan és onna ment fel és le...de most eleve magasabban van...majd 12.-é környékén már csak lesz valami elmozdulás remélem
2-s látás fejfájás, meg szédülés
miért..mit érzel? hányinger?
nekem a párom megfázott már 24.-én nem volt jó és most is nagyon taknyos, meg lázas, de dolgoznia kell szegénynek:((
igen, mint egy vonal 36,9 vagy 37 ...mikor hogy
nahát.. apárom sem szereti,de ő gyerekkorában sem..szerintem mert a szülei külön voltak már..de én dolgozom rajta, hogy megszeresse:))
iszom a cickafark-palástfű tea keveréket
de napok óta rosszul vagyok
lehet, hogy tőle van?
nem tom
valahogy úgy érzem, hogy nincs miért karácsonyozni
mindig úgy vártam, de már nincs izgalom, sőt
én a 9. napon vagyok tegnap hasogatott is bal oldalon, de olyan zsenge mesim volt, hogy ilyet még nem is láttam...az előző hőgörbém mintaszerű volt, de ezzel nem tudom mi lesz..
na, miért nem lesz karácsony?
elment hála isten
de megfogadtam, hogy nem lesz karácsony jövőre
én is a 21. napon vagyok
de nem volt pé
se a jele se semmi
de múlt hónapba volt, de nem tom most miért nincs
nálad mizu? hogy teltek az ünnepek?
helló:)
a második ciklust gyűröm...úgyhogy a helyzet változatlan, számolom a napokat visszafelé:))
meg most próbáltam ebédelni és már megint kitört egy fél fogam a töméssel együtt..januárban megint mehetek a fogdokihoz:((
szia drága
mizu?
hogy vagy?
babadologgal mi a helyzet?
hanydik napon jársz?
hellóka:)
boldog ünnepeket így utólag is:))
halihó csajok van valaki?
hahó lányok
biztos nincs senki fent
Boldog karácsonyt kívánok!
Sziasztok!Én is csatlakozom:Boldog Karácsonyt mindenkinek!:)
"Békességet, boldogságot, csengőszót és gyertyalángot-, ajándékot,
szeretetet, s mindent, ami fontos Nektek. Békés, Boldog Szép Karácsonyt!"
Szilvi és a kis csajszi a pocakból:)
Sziasztok lányok!
Ezúton szeretnék Nagyon Boldog Ünnepeket Kívánni Mindenkinek!:)
Puszi:
szuzi és Regi a pocakból:)
További ajánlott fórumok: