Babát szeretnénk 2010-re (beszélgetés)
Szia :)
Szép a munkám , igen. Az a baj, hogy az emberek azt hiszik, hogy ha pénzük van, akkor izlésesek is, jelentem neeeem. Nagyon kis pénzből is lehet szépeket kihozni. Na jó, a kis pénz relatív.. :(
Szóval, e van :) De azé szeretem...
sziasztok beugrottam:)
anyacékla:) szép a munkád...meg jóó nehéz:) én csak tudom
mire megterveztem a lakásunkba a bútorokat, meg megcsináltuk a két kis kezünkkel, mert ugye erre már nem maradt sok pénzünk huhhh hát elfáradtunk...:D
Hát igen ízlésficamos emberek mindig vannak:)).
Akkor biztos a peteérés miatt fájdogál, de ez normális dolog:).Akkor most nagyon édes napok következnek:))Még édesebbek mint általában:))
Jaaj, ancsy, nagyon szépek a porontyok :)
Suzanne, én ,meg a pötyidért irigyellek :) :) de csak olyan jóízüen :)
Szeretem csinálni, bár néha nem könnyű az emberekkel. Elvárják, hogy jó legyen, meg praktikus, de hogy mit szeretne, azt találd ki. Na az izlésficamról meg beszélhetnék.. Mikor egy modern házba csupa régi stílus van, hááát ..Izlések és pofonok..
A hasam, nem tudom , remélem nem fáztam fel. :( Bár középidőben vagyok, attól is fájhat..
Szia:)
Köszönöm, a Te gyerkőceid is gyönyörű szépek megnéztem Őket:)
Nagyon jó szakmád van irigyellek érte!!!!:)
Mitől fáj a pocid?:(
szia :)
Én vagyok :) olyan tündéri a kis picikétek ;)
Én még mindig itt!! döntöttem, ma már nem dolgozom, teljesen fölösleges, nem megy!!
fáj a pocakom , óóó...nagyszerű.. :(
Sziasztok:)
Van itt valaki?:)Én takarítottam wc-t folyosót, és szobába port törölgettem.Elfáradtam:))
Szia!
remélem csak valami jó és nem baj van!
Én megvagyok tettem fel a beigért képeket a naplómba :)
Bármi is lesz a teszt eredménye azért mindenképp elmész a dokihoz nem?
helló csajok üdv az újaknak
nem mentem dokihoz mert betojtam, de vettem tesztet és holnap megcsinálom, de valami van mert a méhem nagyon be van durranva
ti hogy vagytok?
bocsi csajok de mennem kell
sziasztok!
szia angel:) én jól vagyok:)
látom serénykedtek:) gyönyörű gyerekek:)