Babát szeretnénk 2010-re (beszélgetés)
szép estét és csak hajrááá!!!
a többieket szívesen várom, vagy küldök sütit fénypostán:)
vasárnap voltam Debrecenbe
ja meg ott tanúltam 3 évig, a Diószegibe és a Váci Mihály koliba laktam
Ez csak természetes:)
Szép álmokat és romantikus estét:)).
Puszik:)
Megyek, a meggyeset is imádom:)
Na csajok, mára elköszönök... Puszi és köszi hogy aranyosak voltatok. Holnap jövök.
gyertek én most sütikéltem a névnap miatt ugyan nem epreset, hanem meggyeset:)
Nem szabad félni, tudom rossz a csalódás legelőször én is sírtam mikor azt mondta a doki,hogy nem lát semmit és lehet méhen kívül lehet a baba,de aztán erőt vettem magamon és megpróbáltam pozitív lenni és rá pár napra már láttuk a mi drágánkat!Ha most nincs is baba akkor is tudnod kell mitől van a vérzés kimaradás, a fájdalom!Nehogy nagy baj legyen!
bocsi de a szerelmes ember, mármint asszonyka elsózta a lencsét és most azt próbálta megoldani :)
mindenkinek egészségére:) mármint a vacsit:D
Nagyon szépen közsönöm:) drága vagy, tényleg szép város:)
lehet kicsit eltűnök megetettem a szerelmem tárgyát :D
na meg a szlovén piskótatekercs
pedig nagyon finom és imádom ilyen kiflikbe beletenni
Igen ez így van az anyuk mindig főznek és adnak:).Én se fogok nagy mennyiséget főzni,majd de epret csinálok az a kedvencem:)Imádom!!!!:)Finom friss vajas kiflihez, zsemléhez,pirítósra, sütibe áá nyami eper torta akarooommm!!!!!!:)Nem süt nekem valaki?:)
mert bőgőzős vagyok és félek hogy a doki azt mondja hogy nincs baba és elkezdem a bőgőzést
ciki de ez van
viszont rájöttem hogy szerintem felfáztam
az én lányomat Lucának fogják hívni és ha lesz fiam akkor Péter mint az apja és János mint a nagyapja
Én sem főztem még lekvárt, mondjuk nekem nincsen nagyon hely hová rakni, a mini lakásunkba..Anyu viszont mindig csinál, amennyi kell annyit mindig hozok :)ezek az anyuk :)
Jajj igen köszönöm jól:)
Te miért nem mentél el orvoshoz?Feketepont, nem szabad halogatni nehogy baj legyen!!!
Ügyes vagy, én még egyedül soha nem főztem be lekvárt csak anyukámmal meg anyósommal,majd jövőre elkezdem mikor külön lakunk:))
ne megfőtt a lekvár már reggel 6 óta fő, nagyon sok lett
hogy vagytok suzanne?
Itt vagyok:), én két szelet sonkát vagy angol szalonna nem tudom azt eszek megfőzve majonézestormával és kenyérrel utána egy alma:).Nyami aztán majd apával is eszünk valamit,csak ő később jön:)).
Pqueen nekem is küldesz egy kis lencsét:))?
Regina, utólag boldog névnapot neked :) Debrecen szép város..régen sokat voltam ott.
Oké, nyitom az ablakot!!! akkor a vacsi meg is van, leves meg a csirke meg holnapra is jó lesz .. :)
tessék kinyitni az ablakot kb fél óra múlva akkor lesz kész 2-3 tányérral küldjek?;)
Hát megköszönném , ha küldenél..
akkor küldjek neked, mert épp most néztem hogy kb 8 főre elegendőt főztem :) szóval szívesen küldök mindenkinek:)
a férjecském meg is jegyezte ezt egy hétig fogjuk enni :D
No, már ettem is egy szelet kakaós kalácsot, most kapaszkodjatok....kenős sajtal...Nyamiiiii :) Furcsa egy izlésem van mi ?
Én is szeretem a lencsefőzit, de nem tudok csinálni :( Érdekes, mindent megfőzök, imádok főzni, de a lencse, az nem megy.... :(
gyere
akkor én is megnézem a lencsefőzeléket!!:)
További ajánlott fórumok: