Babát szeretnénk 2010-re (beszélgetés)
lépek alukálni :)
puszi!
ugye?
csoda, hogy odavagyok érte... meg vissza?
és ahányszor látom, nekem csak még jobban kell saját :)
megkaptam. dönöjű :)
én is küldök :Đ
na, ez az, amit nem tudnék... bennem nincs annyi bátorság, hogy nekivágjak az nagy külhonnak :) pedig tuti jobbak a lehetőségek.
fix időre mennek, vagy csak mennek, azt ottmaradtak?
inkább kicsit irigykedni megyek :irul-pirul:
meg kibabázom magam, amíg nekem nincs :)
Édespofa lehet nagyon! :):)
Nőnek mint a bolondgomba, az tény!
Erőt mész gyűjteni, így fogd fel, avagy megnézed milyen mostanság a "felhozatal"...mire odakerülsz Te is, már profi leszel minden téren! :)
én egyik ismerősömnek is nemrég született Bendegúza :)
de amennyire idióta vagyok, feszt átjárok szomszédolni, ahol ott a Boti, a másiknál Adél... szóval kell nekem ilyen helyekre járnom???
ráadásul unokahugim is boldogít... elindult egyedül a drága :Đ a héten lesz 9 hónapos
nincs baj, csak olyan szinten nem történik semmi, hogy szinte már fáj :)
még csak ok sem volt az elmúlt másfél hétben reménykedni, mert elkezdtem a norcolutot, így hát egyenes út vezetett a ciklus végéhez.
Köszi:)
Puszi csajok:)
Rendben:)
Jó éjt Lányok!!!:)
Szia!
Köszi Youlcsi a hozzászólást és a bíztatást, jól esik:).Majd holnap írok mit mondott a dokibácsikám:)).
suzi!
nem parázz rá az afp-re... lehet, hogy bunkó dolog, de nálunk pl ha valakinek nagyon ref-határon mozog az érték, akkor van, hogy direkt többet írnak a leletre, hogy el kelljen menni a genetikai vizsgálatra. kvázi előre mossák kezüket a dokik :s
de tk ez jó is, mert ott tutira kiszűrik, ha baj van.
no, hahó!
befutottam még a "jóéjt" előtt!
brigzone!
nálad akkor vsz nézni fogják a leiden-mutációt, mert az okozhat nagymértékben trombózishajlamot. és az terhesség alatt gáz... sztem kapásból veszélyeztetett terhességet fog jelenteni :(
ilyen genetikai vizsgálatokat kérnek, ha volt infarktusos a családban? akkor ezt lehet, nekem is kellene. apunak fiatalon volt infarktusa, anyunak volt trombózisa, nagypapa szintén túl van sok infarktuson... majd rákérdezek a dokimnál...