Babát szeretnénk 2010-re (beszélgetés)
Hát látod, ilyen az élet!!!! Mi csak melózzunk :(
és engem? mér fél hétkor megyek ügyféllel, a hátam közepe sem kívánja...
de jó neked!!!! Pusza :)
hogy engem mé nem engednek haza ???
megyek haza. főbácsi elengedett előbb.
tsók!
ez jó:))az enyém ki sem nyitja, éhen hallna, ha a fagyóból kell kivenni a cuccot
nekünk nincsen hová tenni a spájzolandót, csepp a hűtőnk. :)De mivel van BÓT ezért nem aggódunk :)
a mi fagyónk már majdnem tök üres. le akarom olvasztani, de mondtam a kedvesnek, hogy pakolgatja a cuccot jobbra-balra, akinek 6 anyja volt... majd ha kiürült, olvasztunk :)
na, remek....mi sem spájzoltunk, de úgy tele van a mélyhűtőnk, hogy szerintem 3 hónapig simán el lennénk vele:))és az csak a hűtő!!!
nem mindenki, csak én :Đ de mi múlt héten betankoltunk wc-papírból.
egyébként nálunk holnap délig nyitva lesz a bolt, úgyhogy nem spájzolunk :)
és még lesz karácsony is:))
Igen, és az orra is csöpög :)
Az lőttünk fizető házaspár kb 20 kiló húst vett, ekkor kérdeztem meg apát, hogy most akkor egy hónapos vagy talán egy éves ünnep lesz ?? :) Élni tudni kell :)
én is most voltam a tesznyóban..a párom holnap Pozsonyba megy, kell neki elemózsia, mert csak este jön...+ innivaló....de nagyon siettem és tényleg mindenki éhen akar hallni , meg mindenkinek 24 db wc papír kell a hétvégére, mindenki fosik talán?:))
:))
Lányok én olyan álmos vagyok, pedig most ittam egy kávét,de semmi hatása...
Igen, ez így van. A tegnap vásároltunk és komolyan az az érzés fogott el, hogy talán éhinség pusztít majd az országban, annyi ember, pedig csak pénteken lesznek zárva a boltok. méghogy válság!!!
igen, festő a kedves :) úgyhogy jó leszek meósnak.
teljes diliház van...minden 2 napnál hosszabb hétvége előtt megzöldülnek az emberek:)) én már ezt megfigyeltem
Az a baj, hogy itt is havazik :( Mit havazik , ömlik a nép, hát bolondok ezek ?
Örülök,hogy jól vagy:)!
Hajrá hajrá;)!!!
Rendben mindenképpen lefotózom, Te meg lemeózod milyen munkát végeztek a festők,mert a Te Urad is festő ugye?:)Te leszel az ellenőr:))
Egyébként az én gépem is egy csomószor lelassul, és befehéredik a mozilla oszt nem látok semmit:O...
csajok én is vok csak lehavazva:D
egyébbként jól vagyok :) eljött az ismét belehúzunk időszak :)
EZ jó azért talán annyira nem vagyok/leszek ideges
kismami!
festés után kérünk a szobáról képet! :)))
haldoklik a gépem... halál lassú, és a nod állandóan beriaszt :(
lehet, fel kellene hívnom a rendszergazdát?
az én párom, még ki sem léptünk az ajtón 3x veteti velem elő a repjegyet, hogy megvan-e?...majd a lépcsőházban, taxiban, reptéren ismételve...akkor már szakadok a nevetéstől..rajta így jön ki az izgalom a repüléstől:))
További ajánlott fórumok: