Babát szeretnénk 2010-re (beszélgetés)
Dolgoztok hétvégén????:(Sajnálom!
És hogy vagy egyébként?
Szegénykém:(:),de már csak ma van munkanap nem???:)
Reméljük csecse lesz:))
Hát most iszom a levét a pihizésnek, rám szakadtak az emberek :)
Bizti nagyon csecse lesz a szobácska :)
Szia Céklám:))))))
Hogy vagyol?Visszarázódtál ebbe a hülye hétköznapi munkás életbe?:)
Hááát pasztelles sárga, meg narancsossárga féle:D.Teccik értenyiii?:D Úgy tervezem/zük,hogy az egyik fal a világosabb a másik a kicsit sötétebb árnyalat:).remélem szép lesz, már várom,hogy kiderüljön:D.
Sziasztok Lányok:)
Én még úgy nem repültem nagy repcsivel, de sétarepülésen voltam és az tök jóóó volt:)).
Ma sikerült megvennem a babaszobába a "föstéket":D,remélem a falon is olyan jól fog mutatni majd mint a színkártyán:D.Jövő héten jönnek a festőőőők:).Jajj már nagyon várom:).
nem gáz a repülés :) nekem eszembe sem jutott izgulni. inkább attól tartottam, hogy a reptéren eltévedünk.
amikor már hazaértünk, akkor kérdezték a haverok, hogy nem féltünk-e? hát mitől??? olyan volt, mintha egy buszba szálltam volna be :Đ
minde a kettő jó lenne csak a térerő vezetékesen mindig van megszakadás után 10* hív vissza
inkább gyorsan elküldöm.:)
Engem is zaklattak a zügyfelek, de elhajtottam mindenkit!!!! :)
gaboca :) Ne izgulj, szupi lesz az út! Megsúgom én is nagyon izgulok az utazások előtt, mert uuutálok repülni :(
az ovu-teszttel azért csak finoman! sokkal több olyat olvasni, hogy nem mutatott ovu-t, mint hogy igen.
szóval nehogy abba a hibába ess, hogy várjátok, várjátok, aztán mire észbe kapsz, lecsúsztatok róla.
sztem a hőmérőzés egyszerűbb, pontosabb... és nem utolsósorban óccsóbbé van :Đ
Sziasztok nem tudom mi van velem de olyan furi érzésem van (has, petefészek...) környékén. lehet már izgulok az úttól.
na youlcsi akkor mindent bele és én is szorítok.
Szia brigzone!! :)
youlcsika, akkor leteperem a Zuramat, ha egyszer vége ennek a napnak má.. Neki hosszú hétvége, nekem meg hosszú munkahét!!!
Ugy látom a cégem mindent megtesz annak érdekében, hogy ne küldjön baba táppénzre :)
hali!
hogy, s mint?