Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Babásodjunk! 2014-2015-ben fórum

Babásodjunk! 2014-2015-ben (beszélgetés)

❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
511. georgina84 (válaszként erre: 510. - Babytweety)
2014. nov. 14. 21:43

:D :D hehe hát ez nagyon poénos :D miket ki nem talal az ember!

Jaj mi is nagyon szeretjük a háziállatokat mi is kutyásak vagyunk de csak szülőknél vannak kutyusok!

Most még ő olyan és bízzunk benne hogy hanarosan ketten lesznek "gyerekek" :)

Mi vidékiek vagyunk es pont most hétvégén megyünk Pestre kirándulni és rokon látogatóba :)

Kitartást gyorsan eltelik! :)

510. babytweety (válaszként erre: 509. - Georgina84)
2014. nov. 14. 20:26

Igazán nincs mit. ;)

Ma olvastam,hogy az egyiptomiak anno hogy csináltak terhességi tesztet. Elég mókás volt,valami zabot kellett ültetni ès a teggeli pisivel meglocsolni,letakarni egy puha ronggyal és ha másnapra csírázott azt jelentette terhes. :)

Hètvègèn takarítok meg a kiskutyámat visszük sétálni,azzal is telik az idő. Olyan mintha a gyerekem lenne,imádom.

Ki honnan ír? Én Bp.

2014. nov. 14. 19:28

Köszönöm a tippet! :)

Hamar eltelik a hétvége lányok már csak pár napot kell kibírni! :)

2014. nov. 14. 17:26
Georgina most jutott eszembe,hogy a palástfű tea is segíti a peteérést. Próbáld ki szerintem,nem gyógyszer és ártani biztos nem árt.
507. Tya79 (válaszként erre: 501. - Georgina84)
2014. nov. 14. 15:27
Mindig szokott benne lenni tájékoztató, ne izgulj. o)
506. Tya79 (válaszként erre: 503. - Babytweety)
2014. nov. 14. 15:26
Már izgulok is kicsit, hogy na most megint megjön-e vagy sem, és csigalassúsággal telik az idő mindig ilyenkor már igen, nem is mond. ( Én is drukkolok neked nagyon.
505. georgina84 (válaszként erre: 502. - Babytweety)
2014. nov. 14. 14:19

Köszi aranyos vagy! :) A remény hal meg utoljára, ha jönni akar, tűzön vízen át is jönni fog :) láttuk ezt már itt szerencsére :)

Párod irtó cuki lehet :) akkor jövő héten mindenképp számolj be! Elhiszem, hogy lassan telik az idő, írogatunk itt is, hátha azzal is kicsit eltereljük a gondolataidat :)

504. babytweety (válaszként erre: 492. - Roziracing26)
2014. nov. 14. 14:04

Gratulálok a babához! Kislány vagy kisfiú? Tudjátok már,hogy mi lesz a neve?

Örülök,hogy nektek ilyen spontán összejött. Bár kicsit korábban,de ha már úgy is terveztétek,az a pár hónap nem mérvadó.

Én is várom már ezt az időszakot,ilyenkor már lehet vásárolgatni,meg látszik is mocorog és úúúúdejó neked,hogy átéled. :)

503. babytweety (válaszként erre: 495. - Tya79)
2014. nov. 14. 14:01

Igazad van,én is így gondolom. Szorítok nagyon,hogy meggyógyulj és 2 csíkos legyen a jövő heti teszt!

Nem tudom te hogy vagy vele,nekem vánszorog az idő. :(

502. babytweety (válaszként erre: 501. - Georgina84)
2014. nov. 14. 13:59

Szerintem biztos le van írva,hogy kell használni,de ha mégsem,tudod a neten mindent meg lehet találni. :D Áldom az eszét aki kitalálta a netet. :D

Igen,elvileg hétfőn kéne (nem) megjönnie,de már baromi türelmetlen vagyok. A páromnak nem is szólok,mert képes hazaállítani egy zsák teszttel,hogy na akkor mostantól minden nap pisiljek le egyet. :D

Köszi a drukkot! Én is nagyon szorítok neked,hogy minden rendben legyen!

501. georgina84 (válaszként erre: 500. - Babytweety)
2014. nov. 14. 13:53

Hát ez az az UH-s nő is azt hitte egy éve próbálkozunk lassan abból, hogy annyit mondtam neki tavaly decemberben hagytam abba a fogi gátlót... És pont ez idegesít, hogy tényleg elhajtanak, ha még nem próbálkoztál sokat. Na de majd erősködöm, hátha. Igen én is bízom benne, hogy jó fej lesz a magándoki, és már most utána járunk. Ha nem, akkor visszamegyek a cégeshez és kikönyörgök egy hormonvizsgálatot szerintem aztán egy IR tesztet.

Az a baj, hogy nem vettem még ovu tesztet és szerintem nem ér már ide... de lehet délután megnézem a dm-ben, hátha van normális áron, meg lehet hogy ezek után mégiscsak beruházok rá.

Annak le van írva a tájékoztatójában hogy kell használni ugye?

Egyébként elkezdődött nálam a nyáktermelődés, mondjuk ezt az UH-s is mondta, hogy van egy kicsi.

Neked meg már csak pár nap és tesztelhetsz újra ugye? :) Nagyon drukkolok, hogy jót mutasson!

500. babytweety (válaszként erre: 498. - Georgina84)
2014. nov. 14. 13:43

Remélem segíteni fog a dokid kideríteni,hogy tényleg van e bármi gond,mert nagyon sok esetben elhajtják az ember lányát,hogy menjen vissza,ha már 1 éve nem jött össze. De hát bakker,ilyenkor már napok is örökké valóságnak tűnnek,nem hogy 1 év.

Ez a beszéd,én is próbálkoznék tovább a helyedbe,nem lehet feladni azért,mert valaki azt mondta,hogy...

És mi a helyzet az ovu teszttel? Megpróbálod azért?

2014. nov. 14. 12:45
Igen egyébként megnéztem azóta a netet és már értem ezeket az értékeket, köszönöm!
2014. nov. 14. 12:45

köszönöm a biztatást Babytweety :) aranyos vagy! Semmiképp nem adjuk fel a próbálkozást, csak azért letört lettem, de nem baj majd felszívom magam. :)

Hát több jelből testalkat, pattanásosság, fogigátló előtti rendszertelen fájdalmas menstruáció, és most ehhez jön ez, h középidőben nem lett tüszőrepedésem vagyis peteérésem sem. De ő is azt mondta, h ahhoz, h ezt meg lehessen állapítani mármint a betegséget komplexebb vizsgálatok kellenek. Én meg nem akarok egy évet várni derüljön ki most. Figyelni fogom azért még az ovu tüneteket, aztán majd nov végén a magándokival kiokoskodjuk mi legyen, remélem elküld hormon vizsgálatra, h lássuk tényleg lehet-e pco gyanú.

Addig pedig minden görcs nélkül próbálkozunk mert tudom, hogy ebben a hónapban már szinte nincs esély a babára, aztán ha mégis megtörténik csoda lesz! :)

497. babytweety (válaszként erre: 496. - Georgina84)
2014. nov. 14. 12:31

De miért hozta fel a PCO-t?

Na ez az,hogy szerintem a peteérés se tudja lassan már,hogy mikor van itt az ideje. Ezért is felesleges számolgatni,mert mást mutat a kalkulátor, mást érez a tested és ezek szerint a doki is mást mond.

Fogalmam sincs mit jelentenek ezek az értékek,de szerintem utána lehet nézni a neten.

Azért szerintem ne add fel, próbálkozzatok csak aztán ki tudja...

2014. nov. 14. 11:42

Tya sajnálom :( remélem gyorsan rendbe tesz a gyógyszer!

Roziracing gratulálok, úgy látszik ő most szeretett volna közétek érkezni! :)

Szerintem is jó kis társaság van itt, és tök jó, hogy bíztatjuk egymást, és tudunk örülni egymásnak!

Hát lányok túl vagyok a nődokin, megcsinálta a rákszűrést, 10 nap múlva lesz eredmény. Csinált hasi ultrahangot is, az alapján nem látott semmi rosszat, de megint felhozta ezt a PCO betegséget...

A lényeg, hogy mondtam, hogy naptár szerint holnap lenne esedékes a peteérésem és rendes volt, elküldött a kórházba hüvelyi ultrahangra.

Na hát ott majdnem két órát kellett várnom már elég feszült voltam, mert melóba meg be kellett volna érnem.

Na nem volt valami kedves vagy segítőkész persze a szonográfus vagy ki, nő volt természetesen. :D

Szóval kérdezgetett miért küldött a doki, a beutalón pedig rajta volt... de kb csak azért vizsgált meg normálisan mert félreértett, mondtam neki lassan egy éve nem szedek fogigátlót, ő meg azt hitte azóta próbálkozunk. Ha tudja, hogy még csak most kezdtük el... na mindegy.

Viszont nagyon bánatos lettem mert azt mondta lekéstem a peteérésről :( pedig nem is volt még ovulációs nyákom... nem is igazán értettem miket mondott, próbáltam kérdezni de csak annyit válaszolt, hogy majd a dokival felállítjuk a stratégiát, hát gondoltam köszi.

A leleten ez van: Az uterus hossza 61 mm, nyh. 5 mm. Jobb ov. 3cm benne legnagyobb tüsző 10mm, bal ov. 29 mm, benne legnagyobb tüsző 10mm és néhány kisebb.

Valaki ért esetleg ebből bármit? :D

495. Tya79 (válaszként erre: 494. - Babytweety)
2014. nov. 14. 11:08
Meg én azt gondolnám laikusan, hogy ha ettől bármi sérülése lesz, akkor meg sem tud tapadni, ha meg beágyazódna akkor meg nem ártott neki. Mindent vagy semmi elve bejön.
494. babytweety (válaszként erre: 493. - Tya79)
2014. nov. 14. 10:10

Basszus :( Nem tudom,ilyenekről nem olvastam,de pl. alkoholt is ihatsz,amíg még nem tudod,hogy van baba. Szóval gondolom amíg nem tudsz róla,az még annyira korai terhességnek számít,hogy ilyenek nem okoznak gondot.

Azért nagyon szorítok,hogy minden rendben legyen!

493. Tya79 (válaszként erre: 478. - Georgina84)
2014. nov. 14. 09:33
Na hát én felfáztam tényleg, mert tegnap délutánra már fájt is, meg kicsit véres is volt, úgyhogy irány a doki, írt fel Ciflaxint. Hát azt mondják, hogy amíg nem tudod a terhességet, addig nem árt az ilyen, mert még nem kapcsolódik az anyai szervezetre, remélem tényleg így van, ha létezik már babó. Szerintetek? három nap múlva nem várom, barnázásnak sincs nyoma eddig, pedig én szoktam már ilyenkor néha.
492. roziracing26 (válaszként erre: 468. - Georgina84)
2014. nov. 13. 23:52

Georgina!

Igen osszejott a baba igy toltjuk 2 het mulva az 5.honapot

A babat pedig csak jovo ev elejere szerettuk volna beutemezni a projektet, de a kicsi szerelmem elobb jott:-)

2014. nov. 13. 22:54

Ne is mond Georgina,én is annyi mindent olvastam már,hogy úgy döntöttem nem olvasgatok,mert mèg a végén elkezdek tüneteket gyártani magamnak. A páromat én is kihagyom ezekből,de főleg azèrt mert minden apró jelnèl pisiltetné velem a tesztet.

Én is szeretek ide járni,nagyon aranyosak vagytok,érzem a pozitív energiát a csapatban!

Enixa,gratulálok a babócához és kellemes babavárást kívánok!

Georgina,mi semmit nem bízunk a vèletlenre,összebújunk mensi után egyből és ovu után is folyamatosan. Barátnőm kislánya a ciklus legelején jött össze,a kisfia meg a legvègén,úgyhogy bármi lehetsèges.

490. Husii
2014. nov. 13. 18:38
En holnapig sargatest hormont szedek, utana jon a clostilbegyt! Szoritsatok, hogy legyen vegre peteeresem es sikeruljon a baba! Nagyon szeretnem, mint ti is. 😥
2014. nov. 13. 15:49

Sziszi én is így vagyok vele :) Nem terhelem a férjemet ilyesmivel, mármint az agyalással számolgatással :)

Bár múltkor pont ő kérdezte, hogy na mikor legyünk a legaktívabbak :D

Enixa, üdv itt, szívből gratulálok nektek! Mikorra várod a babát?

remélem hamarosan ez a fórum már a sok kismamától lesz aktív! :)

egyébként ti mit gondoltok az ovuláción kívüli teherbeesés lehetőségéről? Gondolok itt a menstruáció utáni időszakra még ovu előttre.

2014. nov. 13. 15:41

Köszönöm nektek a kedves fogadtatást!

Elvileg 17-20 között kellene lennie a PÉ-nek, szóval a pihizős időzítés remélem jó lesz. :) Bár megmondom őszintén, hogy a párom még megpróbálom az ideges számolgatásaimból kihagyni, és csak a tesztelésnél izgulunk együtt.

Babytweety hajrá! Úgy szeretek jó híreket olvasni, remélem hamarosan egyre több "pozitív" hírt olvasok.

487. Enixa
2014. nov. 13. 15:21
Sziasztok. Szeretnék csatlakozni hozzátok. :-) Igaz, én most vagyok lassan a 10. hétben, úgyhogy a szülés még picit odébb lesz... :-)
486. georgina84 (válaszként erre: 480. - Babytweety)
2014. nov. 13. 15:18
Úúúú egyre több tünet, bizakodj, szorítok neked, nemsokára kiderül! :)
2014. nov. 13. 15:18

Tényleg tízmilliószoros nap, akkor sok-sok pozitív dologra kell gondolni és bevonzzuk a jó dolgokat! :)

Köszi Babytweety az lesz, belehúzunk ezerrel. :)

Aztán meglátjuk. :)

Én is csak azóta vettem észre ezeket a tüneteket, amióta tudatosan figyelem pár hónapja, ez a negyedik. És szokott lenni egy egy nyilaló görcsös menzesz szerű fájdalom is, hát remélem, hogy ezek azt jelentik minden rendben, mert ugye attól még, hogy van nyák és pé nem biztos, hogy meg is reped a tüsző vagy valami hasonlót olvastam.

De már annyi mindent összeolvastam :D (a net átka), hogy néha már kavarognak a dolgok...

484. georgina84 (válaszként erre: 479. - SzisziVV)
2014. nov. 13. 15:14

Szia SzisziVV, üdv köztünk még én is új vagyok :) Örülök, hogy ez a fórum ilyen aktív, jó ide írni!

Sok sikert kívánok nektek is, remélem beáll most már a ciklusod, úgy azért könnyebb számolgatni és még így sem egyszerű. :)

Drukkolok neked, hogy most ne is kelljen már számolgatnod, mikor hány napos! :)

Mikorra várok most egyébként? Mikor gondoltál tesztelni?

2014. nov. 13. 15:02
Tízmilliószoros nap van Csajok,úgyhogy hajrá a pozitív energiákkal!!!! ;)
482. babytweety (válaszként erre: 479. - SzisziVV)
2014. nov. 13. 15:01

Szia Sziszi,üdv köztünk!

Sok sikert a jövő heti nászúthoz ;) Hol tartasz éppen?

❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook