Babásodjunk! 2014-2015-ben (beszélgetés)
Tya, hajrá remélem nektek is összejön ebben a hónapban!
Megkérdezhetem milyen alkalmazást töltöttél le?
Kíváncsi leszek nekünk mikor sikerült, most még nyilván az elején türelmesebb az ember, de nem mondom, hogy nem e körül forognak a gondolataim... :)
Babytweety drukkolok neked nagyon, remélem nagy lesz az öröm egy hét múlva!
Ez a várakozás tényleg nem könnyű, egyfelől izgalmas, másfelől stresszes. :)
Én is zumbáztam régen, nagyon szerettem, de elszoktam a mozgástól és azt most nem bírnám szerintem :) és elég megerőltető is bár csak valószínűleg most az elején lenne az, így, hogy nem vagyok egy kicsit se fitt. :D
Igazából ami örömet okoz és jól esik, miért ne lehetne csinálni ugye? :)
Bár nekem nagyon nehéz rávennem magam, hogy elinduljak az órákra :D aztán mondjuk már jó szokott lenni. :)
Köszönöm Tya,drukkolok neked is! Az az igazság,hogy fogalmam sincs mikorra nem várom,mert eddig a ciklus.hu szerint vártam,az alapján gondoltam a pé-t is,de ott 34 napos ciklusokat írt nekem. Ebben a hónapban a 15.napon éreztem pé tüneteket,mondom az kizárt,mert a ciklus 1 héttel későbbre írta,így kicsit utána számolgattam és kiderült,nem is 34 naposak a ciklusaim,hanem 28-29. Most tartok a 25. napnál,de fogalmam sincs mikorra ne várjam. Úgyhogy azt se tudom mikor kéne ellőnöm egy tesztet,gondoltam azzal megvárom a 34. napot,biztos ami biztos. Addig pedig izgulunk.
Tya,te mikorra nem várod? Szorítok nagyon!
Georgina,én zumbára járok,nagyon szeretem és teljesen átmozgat. Az oktató 33. hétig zumbázott,mikor a kisfiát várta. Ha nekem összejön a baba,szeretném én is csinálni amíg bírom,bár van egy olyan érzésem,hogy a 33. hétig biztos nem fogom tudni.
Lányok ti mozogtok, tornáztok valamit?
Nekem vannak sajnos súlyproblémáim, mindig is voltak, bár mindig küzdöttem ellene. :)
De nyilván most, hogy próbálkozunk megerőltető dolgokba már nem fogtam bele.
Sziasztok! Remélem mindenkinek hamarosan sikerül a 2 csík! Én most várom,hogy eredményes volt e ez a hónap,remélem igen.
Nessy,én palástfű teát ittam,de olyan szinten megbolondította a hormonjaimat,hogy inkább abba is hagytam. Csak folsavat szedek,semmi mást.
Szia Nessy! Köszi szépen, viszont nektek is! :)
Én a DM Das Gesund Mama vitaminját szedem, mások ajánlották, szerintem ár érték arányban szuper és elvileg minden szükséges benne van. Mellé még szedegetek MagneB6-t és egy kis Kalciumot, de ezeket a lábgörcseim miatt elsősorban. Mindkettőt DM-ben vettem egyébként.
Sziasztok újak!
Örülök,hogy köztünk vagytok,mindenkinek mielőbbi pozitív tesztet kívánok!
Az elmúlt időszakban kicsit alább hagytam a babagyártással,de tegnap megint kaptam egy kis löketet.
Most neki állok teákat inni,meg szedni vitamint.Ti mit ajánlotok?
Illetve ezt találtam a prolaktinról, neked az nagyon magas e szerint.
"Prolactin 3. nap < 24 ng/ml Emelkedett prolaktin szint gátolja az ovulációt. A magas prolaktin szint hipofizis tumor veszélye miatt további kivizsgálást igényel. A PCO-s betegek egy részében is észlelhető hyperprolactinaemia."
Sziasztok! Én is csatlakoznék a klubbhoz :)
Biztos lesznek itt "ismerős arcok", de azért egy gyors bemutatkozót tartanék.
27 éves vagyok, a férjem 28. Már 3 éve gyúrunk a Babánkra. PCOS vagyok, tartom a kezelést, amiáltal Peteérést is sikeresen produkálok. :)
(ez kb fél éve) :)
Júniusban volt egy kémiai terhességem. Sajnos nem maradt velünk a pici Angyalka. Szeretnénk, ha visszatérne hozzánk, és mihamarabb pozit tesztelnék ismét :)
Amit szedek/iszom: inofolic(napi 2 tasi) És a Bükki Gyuribá gyógyteáit fogyasztjuk mindketten a férjemmel. :)
Szedek mellé még napi 4000NE D -vitamint.
Próbálom hesegetni a Babatémát, dehát teljesen sosem sikerül.. :P :)
A görbém: [link]
Minden Babásodnivágyónak mielöbbi pozi tesztet, a pozisoknak, pedig jó Babavárást kívánok! :)
Köszönöm a hozzászólásod!
Megvárom még ezt a hónapot, és ha semmi akkor mindenképpen elmegyek!
Sziasztok! Ha lehet szívesen csatlakoznék én is hozzátok!
Mindenkinek nagyon sok sikert kívánok, a nemrég pozitívat tesztelőknek pedig szívből gratulálok! :)
Mi is belevágtunk a családalapításba a párommal, bár még csak mostanában.
Tavaly év végén hagytam abba a fogamzásgátlót, amit 7 évig szedtem. Tavaly nyáron volt az esküvőnk és végre idén szeptemberre sikerült az első közös lakásunkat is megvennünk, így már teljes erőből gondolhatunk a babavárásra. :)
Én is a DM-es Mama vitamint szedem barátnőm (aki 8 hetes kismama :)) ajánlására, illetve magne B6-ot is szedek, és szedtem egy kevés kalciumot. Mindkettőt a lábgörcseimre szedtem, nem igazán a babavárás miatt. Egy baj van velem, nem vagyok jó gyógyszerszedő... mindig elfelejtem vagy megunom szedni, tudom ez butaság. :)
Eddig céges nődokihoz jártam, most ideje találnom egy magándokit (a céges már nem vezet szülést).
Most izgalommal várjuk a következő hónapokat, hogy mikor fogan meg a babánk. :)
Sajnos a ciklusom elég változatos, 25-29 napig eltérően jön meg, így nehéz kiszámolnom az ovulációmat. De szoktam tapasztalni középidőben a tüneteket.
Péntek reggel megyek cytológiára, lehet kikérem még az eddigi dokim véleményét ebben a témában (is).
Köszönöm, ha befogadtok! :)