Babaprojekt - próbálkozók, sikeresen teherbeesők (beszélgetés)
Annyira sajnálom, nincsenek is rá szavak, hogy ez mennyire szörnyű. 🥺😥 Kitartást kívánok. 🥺❤️
Sajnálom!:(
Szorítok ennek ellenére!
Én is holnap megyek, tudom milyen szar érzés. :(
Nem, most rendes ultrahangos volt, csak hasit csinàlt. Nem sokat voltam bent, kb 1 perc alatt megàllapította... Gondolom hiába is nézegeti, egyértelmű volt. :( Holnap újra megnézik, mert kell a 2 missed ab megállapítás a műtéthez...
Megint benéztem ide, hogy lássam jól vagytok-e, erre újabb rossz hír, hát kezdek az egész életből kiábrándulni, hogy verhet ennyi embert közülünk a sors. 😭😭
Kitartást Dorisz, hátha csak ma bénázott az orvos. 🥺 Ugyanannál voltál, aki a múltkor is csinálta az UH-t?
Azt mondták, hogy valószìnü a hasi ütőeret találhattam meg... Ennyi volt a válasz...Nem vizsgàltak hosszú ideig, talán 2percet voltam bent... Holnap lesz egy megerősítő uh,ha ott sem lesz, sajnos el kell fogadnom. :(
nagyon sajnálom :( <3 remélem elnéztek valamit.
Őszintén sajnálom Dorisz!:(
Veled vagyunk. ❤️
Viszont, nem akadékoskodásból kérdezem, de nem lehet, hogy valamit elnéztek? Azt hiszem pár napja írtad, hogy van szívhangja és hallottátok. 🥺 Ne haragudj ha rosszul érint a kérdés.
Sajnálom, hogy ilyen híreket kaptál a dokitól. Szurkolok, hogy ne ez legyen. 😭❤️
Nagyon sajnálom!szorítok!😞❤
Nagyon sajnálom 😞 veled vagyunk! 💖
Csajok, én nem kaptam jó híreket ma, egy hete elhalt a magzat... Nem akarom elhinni, hogy megint megtörténik... Holnap reggel megyek vissza egy uh-ra, hogy valóban így van-e... Egy csoda lenne, ha nem... Összetörtem.
Sziasztok :)
Szeretnék csatlakozni hozzátok.
Ma délelőtt csináltam tesztet és pozitív lett 🥰🥰
Pécsett csak magánba engedték be a párom. Ott hüvelyin is. Nem volt fura nekünk.
Azt már hozzá sem teszem,hogy a gyerek méretét is halakban viszonyítjuk :DD
:D egyébként tényleg az, meg amin még szoktunk nevetni, keressetek rá van olyan,hogy pontybölcső :D nem szoktunk pontyozni,hozzá kell tenni, mert süllőzünk (fogas) Balatonon általában, de ez a pontybölcső elvileg arra van,hogy megmérjék a halat :D de olyan mint egy kis tábori ágy babának :D amikor először láttam ilyet boltban, mondom egy ilyet vehetnénk és akkor tudnád vinni kiságy helyett , utazókiságy vagy hogy hívják:D azóta minden rokonunk ezt akar nekünk venni :D :D
Ezen a halradaron most nagyon felnevettem. 😃
Értem,azért ez elég szuper lehet :) mondjuk én nem aggódtam,mert nem tudtam róla,hogy babát várok,de megértem egyébként és okos ötletnek látom. Lassan otthon is ultrahangozhatunk:D Nekem párom horgász és van halradarunk,mindig azzal viccelődik,hogy azzal kéne megnézni a babót :D de el tudom képzelni a jövőben majd lesz ilyen hordozható ultrahang is,hogy lássa az ember :)
Ez csak egy alap kütyü lehet,mert csak hallgatni lehet vele meg esetleg hangfalhoz kötni. Semmi kijelzője nincsen. Úgy kell elképzelni, hogy csúsztatod a hasadon, addig ugye nem hallasz semmit és egyszer csak hallod a lüktető szabàlyos szívverést. Én már megtaláltam azt a pontot, ahol már egyértelműen és hangosan lehet hallani. Meg kell találni, hogy a pocakod mely részén hallod leginkább. Nagyon érdekes és megható is. De én ennél komolyabbat vennék és veszek is ha ezt egyszer vissza kell adnom.
Egyébként mennyire mutatja pontosan a szívhangot? Szóval hogy kell elképzelni? Ki is irja mennyi az érték,vagy jelzi a jelenlétét? Hogy kell elképzelni?😊
Én szedek napi 2 szemét reggel meg este. Magnesii citri 500 mg-os. Nekem azt mondták ez kell nem csak akkor ha húzódik. Nekem már lombik előtt is kellett pl szednem.
Jajj az nagyon jó ha csökken a barnázás akkor ott lehet babóca is, nagyon szurkolok neked. Láttunk már csodákat van remény.
AngelSounds, egy ismerőstől kaptuk kölcsön tavaly, de ugye akkor nem vettük hasznàt. Most eszembe jutott, hogy még nálunk van. Nagyon jó kis kütyü amúgy, a 12. heti vizsgálat utàn csak a 18. héten lesz újabb uh, addig meg tudom nèzegetni hogy minden rendben van-e.
Baby Heart, ennek a nemet verziojat szedtem le (Mein Baby-Herz klingt).
Viszont van egy csomo, ez volt az elso a listan :)
Kozben letoltottem egy szivhang figyelo appot, es azzal is sikerult megtalalni 🙈 ugyhogy most nyugodt vagyok 😁
Elhiszem😘🥰 de mindjárt itt van❤
16. heten vagyok. Ketszer volt eddig olyan erzesem, mintha egy par masodpercre valaki pattogatott kukoricat csinalna a pocimban :D
Elsö baba, ugyhogy en is a 20. het körülre varnam, hogy erezzem, de mar annyira izgatott vagyok.. :D
Mandarin hányadik hétben vagy ,attól függ a mozgás. Átlagban ha nincs pocidon feles zsír akkor már előbb lehet érezni,de kb 18-20.héten te már érezheted,nálunk férjem múlt éjszaka érezte először,szóval hogy a környezet is érezze kb 24.hét
Nálunk a genetikai ultrahangokon volt csak benn a család. Meg magánban engedik az biztos.
Nalunk hüvelyik ultrahangnal nem johet be a partner, hasira igen. (Ausztria)
Legkozelebb majus 5re van idopontom nodokihoz haso ultrahangra, viszont oda sem jon a baratom, mert 9en lesz organ screening, az feler egy babamozival :) (mindket napra nem kapna szabadnapot)
Dorisz, milyen szivhang figyelot hasznalsz? En is szeretnek egyet venni. Olyan sokat kell varni ket vizsgalat kozott, hogy beleorulok xD mondjuk most a heten mar elkezdtem ilyen apro mozgasokat erezni, de az is lehet, hogy csak bebeszelek magamnak 🤷♀️
További ajánlott fórumok: