Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Babaprojekt - próbálkozók, sikeresen teherbeesők fórum

Babaprojekt - próbálkozók, sikeresen teherbeesők (beszélgetés)

❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯
984. Sziszkusz (válaszként erre: 983. - RedRicky)
2022. jún. 13. 20:37
Gratulálok! Üdv a fiúkat várók klubbjában.. :)
2022. jún. 13. 20:35

Képzeljétek, kisfiunk lesz. :)

Már hetekkel ezelőtt megkaptuk a Nifty eredményt, de még nem volt időm Hoxához jutni.

Legközelebb a 18. héten megyek genetikaira és a 20. héten babamozira.

2022. jún. 13. 20:32
Én is csatlakozok, már a 10. héten eléggé látszott a pocakom és beszereztem pár kismama rucit is. H&M leggingesek jók. About You oldalról rendeltem nyári ruhákat. Augusztusban esküvőre megyünk és most oda keresek egy alkalmi ruhát.
981. RedRicky (válaszként erre: 980. - Sziszkusz)
2022. jún. 13. 20:30
Nekem élesebb görcseim vannak a 12. hét óta. Magnézium+pihenés.
2022. jún. 13. 20:27
Picit nyugtassatok meg. 14. Hét környékén élesebb alhasi szúrások normálisak? Főleg jobb oldalt érzem egy pár órája be-beszúr. Eddig ilyen nem volt. Vettem be magnéziumot és fekszek. Nektek is volt ilyen?
2022. jún. 13. 17:23
En hamar elkezdtem kismamanacit hordani, nagyon puffadtam az elejen. Mivel eleg sovany vagyok (voltam😅), mar a 10. heten nem tudtam volna begombolni a farmert. De nem vittem tulzasba a bevasarlast, egy farmert es ket vekony leggingset vettem h&mben. Egy hete voltunk nyaralni, amiatt vettem meg egy rövidnacit meg ket rövid leggingset (sporthoz). Mast nem is tervezek venni, minden tularazottnak tünik xD amugy is ruhakat szoktam inkabb hordani, azok meg jok az elozo evekbol :)
978. zajax90 (válaszként erre: 977. - B24e024c70)
2022. jún. 13. 15:26

Igen,én is úgy vagyok vele,hogy inkább elkerülöm a h&m app-ot,amíg nagyon nem kell valami...de persze küldi nekem mindig az értesítéseket az akciókról 🤣🤣.Meg ott olyan jó fiú cuccok is vannak,máshol néha kínszenvedés,mert mindig lány ruhából van több.

Lidl nálunk pont van a közelben,ha kapok újságot,meg szoktam nézni és megmutatom a férjemnek,mi kell,mert általában ő megy boltba 😅😅.De tényleg sokszor elkapkodnak mindent.

977. b24e024c70 (válaszként erre: 976. - Zajax90)
2022. jún. 13. 14:18
Lidl-ben sosem érek oda sajnos :D pedig sokan dicsérik :) mindig megveszik előlem :D h&m meg veszélyes,mert tényleg nagyon jók :D már inkább nem merek felmenni a honlapra, mert mindig találok valamit :D
976. zajax90 (válaszként erre: 975. - B24e024c70)
2022. jún. 13. 14:08

Én is a legtöbb kismama és szoptatós ruhámat ott vettem,meg a Lidl-ben is ki lehet fogni jókat.Nekem amúgy a kedvenc szoptatós felsőim azok,amik pántosak és le lehet csatolni a mell résznél.Csak azokból azt hiszem,hogy M-es a legkisebb a h&m-ben és kicsit nagy némelyik.Szóval ha vékonyabb vagy,akkor nagyon bő lesz.De a Lidl-ösek kicsit feszülősebbek,abból van kisebb is.

Babaruciból szintén szeretem a h&m-es és a Lidl-ös cuccokat,például zoknit és harisnyát csak a h&m-ben szoktam venni.De a többi cuccuk is jó 😊.Még sosem kellett visszaküldenem semmit,pedig én imádok vásárolni 😅😅.

975. b24e024c70 (válaszként erre: 970. - Zajax90)
2022. jún. 13. 13:51
én most kezdtem babaruhákat rendelni h&m, nagyon jók mind, de a kismama pulcsit pl hordtam, lógott rajta persze mert csak fogytam, de rettentően kényelmesek :)
974. b24e024c70 (válaszként erre: 970. - Zajax90)
2022. jún. 13. 13:49
igen én is onnan kaptam,de nem veszem fel őket a meleg miatt , pedig egyébként jók :)
973. b24e024c70 (válaszként erre: 959. - Merlegkepestanonc)
2022. jún. 13. 13:46
Én mai napig feltudom venni a gombos farmerem :"D most kezd nyomni, ilyen gumis de nem kismama :D , de még mindig beleférek mert csipő naci és hasamon látszik csak a dolog.
972. zajax90 (válaszként erre: 968. - Merlegkepestanonc)
2022. jún. 13. 13:42
Nekem akkor volt ilyen féloldalas,mikor már csak a jobb cicimből szopizott a kisfiam,mert azt szerette jobban 😅.De szerencsére egyformára mentek össze utána 🤣.Amúgy én sem szeretem,hogy megnőtt a cicim,olyan furán érzem magam,meg ugye nehezebb is cipelni,meg mondjuk tornázni.Persze,a férjemnek tetszik 🤣🤣.
971. zajax90 (válaszként erre: 965. - Sziszkusz)
2022. jún. 13. 13:37

Oh,szegény,kitartást!

Nekem a frontok kavarnak be csak,szerencsére a meleg nem.Bár az igaz,hogy nem nagyon megyünk ki a nagy melegben,csak délután inkább.

970. zajax90 (válaszként erre: 964. - Sziszkusz)
2022. jún. 13. 13:35
Én a h&m-ben vettem 2 kismama rövidnacit nemrég valami jó kis akcióval,nekem nem voltak eddig 😊.De még nagyok kicsit.Viszont szerintem hamarosan tudom már hordani őket,addig meg maradnak a gumis derekúak nekem is 😊.Most úgy érzem,hogy semmi sem áll jól,semmi sem kényelmes a leggingseken kívül,megint bajban vagyok,hogy mit vegyek fel,ha kimozdulunk otthonról.
969. merlegkepestanonc (válaszként erre: 965. - Sziszkusz)
2022. jún. 13. 12:36
A levegőtlenség ami kiakaszt. Néha úgy felkavarja a gyomrom hogy szívesen idehánynék.
2022. jún. 13. 12:34
Irigylem azokat akiknek alapból kisebb a melle. Ha hízok is egyből odajön, ha fogyok az az utolsó amiből lemegy. Most múlt héten úgy éreztem, hogy először az egyik mellem növekedett, aztán a másik 🙄 kb külső szemmel úgy nézhettem ki mint a jól áll neki a halál filmbe a csaj 🤣🤣🤣 csak annak a varázsitaltól 🤣🤣🤣
967. Maruton (válaszként erre: 959. - Merlegkepestanonc)
2022. jún. 13. 12:17
Én a puffadás miatt a feszesebb, majdnem csípőnél futó farmeromat elég hamar, úgy a nyolcadik héten. De van olyan fazon, amit most is tudnék hordani 19 hetes pocakkal (13 cm-vel nőtt a haskörfogatom). A kismamának azért jóval kényelmesebbek, hamar kezdtem hordani belőlük pusztán emiatt. A 10. hét környékén talán.
966. Sylvia89 (válaszként erre: 964. - Sziszkusz)
2022. jún. 13. 11:51
Nekem még jók a nadrágjaim, de pl gumisabbak, vagy bő és csak övvel marad rajtam. Melltartó nekem még nem téma (itthon vagyok és mivel nem lóg, viszonylag kicsi így felesleges egyelőre) majd egy szoptatósat kell beszereznem (vagy kettőt) az már tönkrement két turnus alatt. Pocim azért már növöget (13.hét), a bringás szoros derekú nadrágom fel se próbálom venni 😅.
2022. jún. 13. 11:47
Hogy bírjátok a meleget? Nekem ma volt a második alkalom, amikor majdnem elájultam most épp a Lidlben, előtte meg az esküvői próba sminkelés közben.. :(
964. Sziszkusz (válaszként erre: 962. - Merlegkepestanonc)
2022. jún. 13. 11:41

Nekem a 8. Hét körül voltak már kellemetlenek a nadrágok, mikor már úgy jobban feszülgetett és most a 14-15. hét környékén már nem férek beléjük. Szerencsére azok hosszú farmerok, a nyári ruháim mind bővebb szoknyásak azok kényelmesek most is. Rövid gatyából kellett újat vennem ilyen gumis derekú farmert. Az az időszak van mikor a normálisak már kicsik, de a kismama nadrágok amiket kaptam még nagyok, de többet nem szeretnék venni, mert hogy ődzimte legyek nekem nagyon nem tetszenek ezek a kismama cuccok amiket kapni lehet.

Melltartóval is hadilábon állok. Abból is vettem újakat 7. Hét környékén (sportot mert azok voltak kényelmesek), de már azokból is újat kellett még egy nagyobb kört vennem mert kicsik már. Nem tudom meddig fognak még nőni.. 😅

963. zajax90 (válaszként erre: 962. - Merlegkepestanonc)
2022. jún. 13. 11:03

Én is sportmelltartót hordok már csak,meg most már nagyjából jók a régi szoptatós melltartóim is,pedig azokat mind a végén vettem (de ugye itthon vagyok,így inkább a sportmelltartókat hordom).Nekem amúgy 80B volt,az előzőnél 90C lett a vége.De barátnőmnek például nem nőtt,ő végig,meg szoptatás közben is tudta hordani a régi melltartóit.Nekem azt tanácsolták a fehérnemű boltban,hogy ne vegyek szoptatós melltartót az utolsó hónapig,mert addig még sok minden változhat.

Egyébként miután abbahagytam a szoptatást,nagyjából visszaállt eredeti méretre,talán csak egy picit maradt nagyobb.De jók (voltak) még nagyjából a régi melltartóim.

962. merlegkepestanonc (válaszként erre: 961. - Zajax90)
2022. jún. 13. 10:16
És a melltartó? Amúgy is 85D de most azok közül van ami szűk. A sportmelltartóm a legkényelmesebb.. Na de mikor levesz és nem tartja semmi akkor fájdalmas.
961. zajax90 (válaszként erre: 959. - Merlegkepestanonc)
2022. jún. 13. 10:02

Az első babámnál olyan 12-14. hét volt,ahogy emlékszem.Most a másodiknál már a 9-10. hét környékén.Pedig nem híztam többet,mint akkor.

Voltunk keresztelőn május végén,azt hittem,hogy jó ötlet lesz egy magasabb derekú nadrágot húzni 😶😶...hát,nem igazán.A régi nadrágjaimból már csak a gumis derekúak kényelmesek.Meg most láthatóan nagyobb is a hasam,akkora most a 3. hónapban,mint az elsőnél a 4.-ben.Nálam tényleg igaz,hogy előbb látszik a második terhesség.

960. zajax90 (válaszként erre: 958. - Merlegkepestanonc)
2022. jún. 13. 09:57
Most utánaolvastam egy portálon és az viszonylag friss,tavalyi cikk volt.Ott azt írták,hogy mégsem kötelesek elengedni a vizsgálatokra (én még így tudtam,bocsánat),de szerintem nem lesz gond,ha jó a viszony a főnököddel.Max ha nem enged el,akkor elmehetsz mondjuk táppénzre aznap (szerintem a doki kiír,ha kéred).Meg ugye jár a védettség is kismamaként,de csak onnantól,ha bejelented a munkáltatónál,hogy terhes vagy,onnantól nem rúghatnak ki.De szerintem inkább el szokták engedni az embereket vizsgálatra,mert örülnek,hogy még tudsz menni dolgozni,meg betanítani az új embert,mint hogy a rugalmatlanságuk miatt táppénzre menj végig.
2022. jún. 13. 09:49
Mikor kezdtétek el érezni hogy kényelmetlen a nadrág pocak résznél?
958. merlegkepestanonc (válaszként erre: 957. - Zajax90)
2022. jún. 13. 09:05
Nekem is jó a kapcsolatom vele. Munkán kívül is össze-összejárunk. Csak azért kérdeztem hogy tisztában legyek a jogaimmal ha bármi máshogy alakulna. (lehet, hogy kinevezik és akkor más lesz a közvetlen felettesem)
957. zajax90 (válaszként erre: 951. - Merlegkepestanonc)
2022. jún. 13. 05:49

Nálunk is 20 000 egy sima uh,a vérvétel a kombinált teszthez 25 volt,a genetikai uh most 50 körül lesz azt hiszem.De szerencsére megengedhetjük magunknak.Én a kisfiammal a 36. hétig jártam magánorvoshoz,utána az nst-kre sztk-ba (nem is volt lehetőség magánban),de ott mindig kedvesek voltak,meg a saját dokim vizsgált utána.Szóval most is így fogom csinálni.

A munkahelyeden pedig kötelesek elengedni téged a kötelező vizsgálatokra,nem mondhatják,hogy nem mehetsz.De ehhez persze be kell jelentened a feletessednek (és ha nem olyan jó a kapcsolat,biztos ami biztos a hr-nek is),hogy terhes vagy.Én nagyon korán,már a 8. hét körül szóltam a főnökömnek még az előző terhességnél,hogy ne legyen gond,ha mennem kell vizsgálatokra,de nekünk nagyon jó munkakapcsolatunk volt,meg tudtam,hogy ő nem az a pletykás fajta.Most is bementem szólni neki,hogy még nem jövök vissza és hogy részéről rendben van-e,hogy táppénzre megyek.Minden további nélkül támogatott.Úgyhogy én szerencsés vagyok 😊.

956. Kyara84 (válaszként erre: 951. - Merlegkepestanonc)
2022. jún. 12. 21:37
Szia! Én nekem szerencsém van mert TB-s nőgyógyászati rendelésre járok de nem az itteni kórházba, hanem a saját lombikos dokim a sima nőgyógyászom is. Nincs túl sűrűn vizsgálat így magán UH-ra megyek el ha épp úgy érzem arra van szükségem. 10.000 Ft volt egy nagyon részletes tájékoztatással egybekötött UH. A 12. Heti genetikai,a 18 heti is magànba csináltattuk/csináltatjuk Pesten. Endokrinológushoz magánba járok oda is kell járnom rendszeresen. Vérvétel állami de ismerős csinálja. Most lesz jövőhéten szerdán a cukor terhelésem mert azt hamarabb kell megcsináltatnom. De van olyan Vérvétel amit magánba kell nézetnem mert TBre nem tudják kiírni.
955. b24e024c70 (válaszként erre: 953. - Merlegkepestanonc)
2022. jún. 12. 19:09
Igen sajnos ez tényleg így van, mármint a kiégett eüs dolgozok sajna. Szardarabot államira írtam, sajna sok helyen ez van :\
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook