"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
meg kell 3 hónap mire be épül a folsav a szervezetbe és én csak ép hogy elkeztem szedni. MOST sokkal erüsebnek is érzem megem már 3 hónapja szedem a vitaminokat ás iszom s teákat:)
hát... jó nőgyógyász a dokim de egy terhesség és szülés esetén újat kell keresnem, voltak már problémáim, onkológiai jellegü, egy mütétem is volt 12 éve, akkor kerültem ehhez a dokihoz és azóta is megbiztam benne és ragaszkodtam hozzá, de ő csak szakrendelőben dolgozik, szülést se vállal meg terhesgondozást se.
akkor jól tudtam, igaz dokitól még nem hallottam. :)
Köszi, hogy megerősítetted.
Szrintem mindennek oka van, ez így van jól!
Pár hónap ide vagy oda... :))
Jó regegtl Lányok!
Voltunk genetike UH és vérvételen!Minden rendben a Manócskánkkal izgett mozgott mindene meg van,szépen fejlődik,dobogott a pici szíve és a nózija nagyon tetszhet neki mert azt piszkálgatta a képen is ez látszik amitkaptunk róla:)Most már csak a véreredményeket várjuk reméljük azok is rendben elsznek!
Remélem mindannyian jól vagytok és nagyon sok sok ++++++++++++ erőt kívánok és drukkolk h minél előbb sikerüljön a babó!
Szép napot midnnekinek!!
igen nekem is azt mondta a doki hogy jobban fel van utána készülve a következőre a szervezet.
Én is pozitvan gondolgozom. biztos ygz kellet hogy legyen
nahát, én meg pont az ellenkezőjét gondoltam!
szívesen látunk, hiszen ez egy fórum. :)) Minél többen vagyunk, annál jobb. Én is nemrég csatlakoztam.
gyere máskor is!!!!:)
és Neked is minden jót!++++++++++++++++++++++++++
igen, teljesen magától. De nagy volt az izgalom, hogy nem-lesz-e valami baja, és valószínűleg lett volna, ezért nem maradt. Szóval nem bánkódom, inkáb örülök, h nem egy előrehaladotabb terhességnél történt mindez.
De olvasgatok közben másfelé, sokaknak van spontán vtélésük ilyenkor. Állítólag minden terhessgtől erősödik a méh. Erről tudtok valamit?
bocsánat hogy csak így be ugrottam a beszélgetésetekbe. tegnap késő este regisztráltam mindenkinek jó egészséget és sok sok +++
szia keserédes online vagy még??
szia tereteri köszönöm a kora reggeli válaszod :) és a biztatást :) kívánom én is neked a mihamarabbi sok +++++++++ neked is spontán ment el?
32! ha a 40.ig nem jön meg, akkor akarok csak tesztelni. vagyis jövő vasárnap!
Most nincs itthon a dokim, holnap jön, és akarok tőle kérni vmi tuti biztos orvosi tesztet. de annyira félek hogy megszívom! pedig minden esélyt megadtunk a babának, és tényleg van még ideje, de ha már tesztet veszek, akkor elképzelem mi lesz ha poyitív..tudod hogy működünk!:)) és ha negatív?
azt tudom, hogy hogy kell szedni..de a hormonsora mensi idejétől függ..3x egy ciklus alatt..
hétfőn első dolgom lesz időt kérni a dokihoz!
Te, hanim, bizos nem tesztelsz??
persze. :) Bár én nagyon drukkolok... úgy szeretném, ha pár nap múlva már újságolnád a jóhírt!
a hányinger tart még, már két hete:(
de jó ez az időszak!!! biztosan szépen ki fogjátok csinosítani a kis fészketeket! :))))
meglátjuk,meglátjuk...türelem rózsát terem, ez már nagyon sokszor beigazolódott nálam!!
végülis ez az első igazi aktív babaprojektes hónapunk! és egy egész élet van előttünk a babázásra, így ha megjönne akkor sincs semmi:)
jajj, persze, akkor nem érzel hőhullámot. Hm. Hát, nagyon kíváncsi vagyok! Szerintem ez már jó eséllel jelenthet jót. Hányinger?
minél előbb keress fel egy dokit! nem lehet tudni, ezek elég összetett dolgok, én pl sose szedtem foggátlót, mégis elég fura a ciklusom. volt már 49 napos, és 14 napos is. néha beáll, mint pl most 30-36 nap közé. A dokik többsége azt mondta majd első szülés után rendszeressé válik, kíváncsi leszek!
most azon gondolkodom, h hol olvastam ezekről.
az nlc-n vannak olyan fórumok, ahol láttam fogigátló abbahagyás témát. Ahogy olvastam, ha már ennyit vacakol, akkor sajnos nem szabad a csodára várni. Nekem az volt szipi, aki írta, h természetgyógyásznak sikerült helyretenni a ciklusát...
olyan szinten nagyobb, hogy amikor ma levettem a melltartót ottmaradt a helyén a bevágás...kinőttem:)
nem tudom nincs lázmérőm!:) de tudod itt alapból melegebb van, szerintem az alaphőm is magasabb mint pl otthon! de ha megérintem a homlokom, vagy a nyakam forrónak érzem, de nem érzem úgy hogy lázas lennék.
régen többfélét szedtem, tri-regol-tól kezdve kb 2 évente valami modernebbre cserélték mindig, a 3 éves szünet előtt novynette volt az utolsó ha jól emlékszem, most egy évig a yasminelle-t szedtem, azt mondták ez a legjobb, kevés hormon, nem lesz mellékhatás (súlyproblémák meg fejfájás mindig volt minden tabletta mellett)
szerintem ez egyedi, bár ha márígy felhoztad, én is ezeket kerestem :D
Az a tuti, ha határozottan nagyobb!
Hőemelkedést nem érzel?
További ajánlott fórumok: