"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
ha sok volt, akkor hamar kiürülhetett.
Nekem vacakol... az első két nap erősebb volt, de az sem olyan erős, mint normál mensi. aztán tegnap alig volt, akkor kicsit megijedtem, hogy műtét lesz belőle, de most rákezdett megint.
Remélem nem néz hülyének a dokim, hogy csütörtökön ellenőriztetem magam, de nekem ilyenem még nem volt, és kicsit keveselem az eddigi vérzésemet.
ez nálam is így megy, én sem találtam még meg soha a középutat...
hát nálam annyi, hogy mostmár minden vágyam az hogy még ma megjöjjön, mert beszéltem egy dokival, aki mostantól a dokim lesz, és mehetek hormonvizsgálatra a mensi 3. napján az elsőre! és ha ma megjönne az szerdán lenne és akkor el tudnék menni anyukámmal, mert aznap nem dolgozik, meg az én főnököm sem lenne bent... szóval jó lenne, de mostmeg az istennek se akar megjönni...
Na ez a babatervezős kellett:-)))
Kösziiiiii!!!!!
Puszi
Csüt, péntek durván volt. Szombat-vasárnap meg olyan hogy mindig elhitette hoyg elállt aztán rákezdett erősen, és megint abbahaygta rá egy órára. Most úgy néz ki abbamaradt.
Neked??
Azt lehet szerinted, hogy olyan hirtelen kijött minden, hogy csak ilyen rövid ideig tartott a mensi?
Én holnap megyek dokihoz. Még aggódom ezerrel, mert azóta is érzem a bal petefészkem, vagy vezetőm, vagy mit...
Hülyének néz a dokim ha előadom neki ezt a barnázást, és hogy ez akkor most sárgatest elégtelenség e?
elhiszem Drága :) próbálj hinni benne! csak ne éld bele magad teljesen, mert nem szeretném ha csalódnál, de ezek jó jelek! főleg hogy eddig ilyen nem volt, ez biztos jelent valamit!
minden drukkom megy most neked :)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sokat agyalok azóta, hogya ciklus most hogy fog alakulni. Ha minden ment volna rendjén, akkor holnap lenne peteérésem :S ehelyett most várunk két hetet, szörnyű... Ettől függetlenül teszünk egy próbát holnap is, meg kb kétnaponta, pont mert nem tudom ikor lesz a PÉ most...
Apa megkérdezte, hoyg akkor mikor kell szexelni :DDD Mondom a babától függetlenül is szexelhetnénk végre:D Azóta nem voltunk együtt :S
:)) jó lenne egyszer már igazán örömünkben sírni! belegondoltál már milyen csodálatos lessz?? annyira annyira várom már :)
az biztos, hogyegyre jobban kibukunk ahogy telik az idő... nekem is eddig ez volt a legrosszabb...
de most tényleg feldob az hogy megyünk ezekre a vizsgálatokra! végre nem csak úgymond tétlenül várunk... persze ettől ebben a hónapban sem lesz több esélyünk, de a következőben már igen :)
Szia Manó! Örülök, hogy nincs nagy baj, a hörgögyuszi aránylag hamar lezajlik.
Ez a pecsételés jót jelent szerinted?
Most jöttem dokitól nincs tüdőgyuszim de egy szép kis hörgö gyulladásom az van!Két külömböző gyógyit írt fel amik elég erősek!!:S
Te hogy vagy?
Cicmic eljött a te időd ahogy olvasom hogy a 20.napon pecsételsz!!:):):)