"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
hááát nem könnyű helyzet az biztos... én azt mondtam Apának, hogy elsőre semmi nem lesz csak a spermavizsgálat, de lehet jobban utána kellett volna kérdeznem... szóval azt mondtam neki hogy egyéb vizsgálat csak akkor van ha valami nem stimmel... remélem így lesz, mert az ő reakciója is megért egy misét... hoyg őhozzá biztos hogy nem fog nyúlni senki, ezt felejtsem is el...
sajnos a pasik ezt nem könnyen viselik, sőt el sem nagyon viselik..
ezt nem is tudtam
ladynek mondta akkor a doki, hogy tuti baba volt?
egyébként az a terhesség, amit a doki UH-al megállapít
az, hogy két csíkos a teszt, még nem elég
szia molly
lehet még nem készült fel a szervezeted a vetélés után
türelem
szerintem nekem is mensi jön:((
köszönöm hogy Te is izgulsz a cicámért, remélem hamarosan jöhetek a jó hírrel hogy nincs komoly baja!
remélem a munkahelyeden is minden rendben lesz, tényleg az msot akkor a legfontosabb!
akkor nem akarok én sem belédbeszélni semmit, mindenki maga érzi időben hogy mi fog következni... sajnálom drága :(
nem lez olyan az a vizsgálat Apánál! mi is megyünk csütörtökön! az én drágám is izgul miatta, meg persze én is, de ez semmi különös beavatkozással nem jár, először úgyis csak a spermát vizsgálják, ráadásul nekünk otthonról kell vinni!
miben nem mondtál neki igazat?
:) aranyos vagy:)
de így kell hozzáállni! végülis nemrég nézték és rendben volt, akkor most is rendben VAN!
minden rendben van a hormonjaimmal
mondom
minden rendben
na most meggyőztem magam
nem hiszem, hogy gond lenne
4 hónapja volt hormonvizsgálat
azért hanim az a ritka és nem normális, már bocsi, ha megjön és baba van
persze van rá esély, de nem ez az átlag és a normális
köszönöm hogy gondolsz a cicámra!
szerintem talán nálad is meg kellene újra nézetni a hormonokat, nem? lehet Te is nyugodtabb lennél... de ez csak tanács!
jojjo nem találak nálad semmit!!!
semmit, ami rossz, kóros vagy beteg!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
jah, mintha azt olyan konnyu lenne kivarni:)
kepzeljetek azt mondja a ferjem hogy meg ha meg i jon akkor is kellene tesztet csinalnom mert a nodoki azt mondta attol meg megjohet hogy terhes vagyok.
jaj, szorítok nagyon, hogy rendben legyen a cicád bellyke
igen, holnap minden kiderül
kívácsi vagyok
dehát mindig a 10. napig magas, aztán esik
de nem agyalok tovább, csak idegesítene, hogy ilyen kiegyensúlyozatlan lenne a ciklusom
már kezdtem örülni a rövidülésnek