"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Kezd nyílni?
Mert ha csak lent van, abból még semmire nem lehet következtetni. Ha kezd egy picit nyílni, akkor meg fog jönni viszont.
Ha benyúlsz, és simán érzel egy kemény izomdudort, akkor alacsonyan van, ha nézegeted egy ideig, akkor meg tudod állapítani, hogy alacsonyan vagy középen van-e, és ha alig éred el, akkor magasan.
Ha érzel benne egy kis rést, az a nyitottságot mutatja:)
Majd a buliban viszek egy projektrot és tartok gyorsan egy oktatást is:D:D
nem biztos egyáltalán hogy amiket érzel bármi rosszat jelent!
tudom hogy egyre türelmetlenebb vagy és egyre nehezebb ez az egész... de sajnos minél többet idegeskedsz rajta annál rosszabb... neked is nehezebb és a projektet is nehezíti!
próbálj kicsit megnyugodni és másra koncentrálni!
gyönyörű kisfiad hogy van?
nem vagyok tapizós típus
de most "megtapogatnám"
mikor hol kell lennie?
értem köszönöm
nekem elég lenn van még van 1 hét mensiig, félek ez nem túl bíztató:((
angyalka szia
a derekam 2,5 hete fáj, szerintem a pé óta kb.
már unom, hogy lehajolok és fáj
iszonyat
köszönöm mégegyszer a kedves szavakat belly
hogy is kell nézni a méhszájat:?
én még sosem tapiztam ki
mert pé után az5. majd 6. napon is volt minimális rózsaszínem..a beágyazódáshoz korai:((és elegem van, h nincs 1 olyan ciklus h minden jól menjen!
és persze pé óta érzem a hasam és a derekam, igaz nem szoktam, de akkoris..az a legjobb ha nincs semmi tünet:(besokalok:(((
szeretnék kérdezni valamit, ha nem bánod, te biztos okosabb vagy nálam!!!
A méhszáj elhelyezkedéséből lehet következtetni a teherbeesésre?
ÉDESEK VAGYTOK:))))
komolyan...Mi lenne, ha nem lennétek:)))
Igen:))
sajnos csak ex, nem bírtam idegekkel sajnos a munkámat:(
sziasztok
azt hiszem most csatlakoznék!én tegnap sírtam ki magam:((
Nekem már muszáj vigyorognom:)))
Apa elkezdte dobálni mellém az ágyra a cicákat, hogy vigasztaljanak meg, erre kutya is elkezdett felugrálni, úgyhogy arcmosást kellett eszközölnöm, mert úsztam a puszikban:)))
Ezek a szarosok mindig jókedvre derítenek:)))
köszönöm szépen bellyke
máris kicsit jobb
persze a sírás után megkönnyebbül az ember lánya:)))
meg az ilyen szép, kedves beszédtől is:))
Drága Íriszke és Törpenyúl, nehogy félreértsetek, mindeninek lehet rossz napja és hangulata, teljesen megértelek mindkettőtöket, csak szeretnék nektek segíteni hogy ne szomorkodjatok! remélem hamar visszatér a jó kedvetek!
hatalmas ölelés és gyógypuszi megy nektek!
Na váltsunk témát, mert apa azt mondta, eltilt tőletek, ha tovább bőgök:D:D
vigyorogni:D
A 2. vetélésem után azt mondta a doki, hogy nyugodtan próbálkozzunk, mert az hozná rendbe az egészet. Rá köb 2 hónapra már nem jött meg.
Igen, tudom, szülésznő vagyok(voltam...már csak ex)és nem lehet tudni, miért nem lökődött ki ő is vérzéssel, a szövettanból sem derült ki semmi, nem lettünk okosabbak.