"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
szia Molly!
nekünk azt mondták 6.000 Ft lesz! de estére bővebb felvilágosítást tudok adni ha túlleszünk rajta :)
szia Íriszk! mizujs? mensi ugye sehol?
nekem kifejezetten mondta hogy a 3. napon kell menni, nem adott meg tartományt
ez olyan érdekes, mert nekem a 3.-5. napon kellett mennem, nem a 2-4. napon
vagy orvosa válogatja:?
nekem csak egy hormonvizsgálat volt
igen, voltak 35 napos, napra pontosan 5 hetes ciklusaim a vetélés után, amikor ittam a teakeveréket
Igen, nekem is 3x. Nekem a ciklus 2-4 napján kellett mennem. Néztek: FSH, LH, TSH, oestriol, tesztoszteron, prolactin-t. Majd a 13-15. napon. Néztek: FSH, LH, oestriol-t. És a 19-21. napon. Néztek: progesteron, prolactin-t.
Én tuti nem ezt az oldalt találtam, de ezt is végignézem. :))))
Örülök, hogy nincs komolyabb baja a cicusodnak! Mondtam én, hogy fogja még a gyerkőcötök a farkincáját húzogatni!! :)))))
Sziasztok lányok!
Jojjo! Tegnap volt a párodnak a vizsgálat? Vagy csak lemaradtam?
Bocsika, én épp kávézgattam! :)
Akkor elég komolyan űzi a férjed a bicajozást! De ha a dokibá azt mondta, hogy nem okoz problémát, akkor ne parázz annyira! :))) Tudod, elég 1 is!!! :))))) NA DE AZ HOL VAN MÁR???? :)))
Szia Belly! Örülök, hogy túl vagy az első "csapoláson". :)))
Találtam egy jó kis oldalt, ahol le van írva, hogy mikor milyen eredmények a jók. Sajna otthon mentettem le a kedvenceim közzé, de este elküldöm neked. :)
Jó munkát!
:(( azért még ne add fel!
Egyébként régebben is ilyen hosszúak voltak a ciklusaid?
sziasztok csajok!
bocsánat, nem tudok visszaolvasni, meg most kaptam egy jó kis melót is, de azért bejelentkezek, hogy megvolt az első vérvételem, néznek TSH, FSH, LH, ösztradiol, prolaktin és progeszteron szintet. még három alkalommal kell mennem ezen kívül, a 19, 21 és a 23 napon, akkor már csak progeszteront fognak nézni!
ja és ma este pedig smpermavizsgálat :)
na most melózom, jövök amint tudok! pussz mindenkinek
Huhhh. Az nem semmi! Anno én bicajjal jártam be a meló helyemre, össz: 10 km, de az is elég volt. :)
És le tud mondani a bicajozásról?
amúgy jól vagyok köszönöm
bár szerintem nem úszom meg a mensit
úgy érzem jön:((
Hmmm. Hát akkor fogalmam sincs, hogy milyen lelet lehetett ez...
Csak mert a férjem is volt. Neki a spermaszámmal vannak gondok, nem nagy, csak az alsó határon mozognak. :) Őt továbbküldték mindenféle hormonokra, meg baci tenyésztésre.
Nem szereted, ha bicajozik? :)
Hormonokat néztek?
Én azt hittem, hogy anno a kiskatonákat vizsgálták. :)
Szerintem az még jó! :) Szorítok, hogy ne menjen lentebb!!! :))))
Egyébként hogy vagy?