"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Köszönöm. Mióta meg csináltam sírok, pedig nagyon örülök neki. :) dokihoz még nem megyek, majd 2-3 hét múlva csak.
A hallvány csík is csík!!!!Gratulálok:)
sziasztok. nem bírtam reggelig, meg csináltam a tesztet. Lilly teszt volt és két csíkos lett. halványabb mint a teszt csík, de a sógornőm azért vette ezt, mert neki mind a két terhességét ez mutatta ki. :) gondolom így ha este csinálom meg és halvány akkor az nem jelenti azt, hogy hazudik, nem?
Szia Babus!11 tüszö az nagyon jó!!!Akkor márt hétfön beültetés!!
Én márt nagyon ideges vagyok,szerintem éjjel megint nem alszok.:)7-kor indulunk.Puszi
ok, akkor abból csinálom. Holnap írok, hogy mi a helyzet. köszönök mindent. :)
Szerintem a reggeli első pisiből csináld.. az a biztos ;o)
Holnap reggel minden ki fog derűlni. Bár most már csinálhatnám este is, mert azt is ki mutatná, ha van baba. nem? Jó, hogy itt vagytok. :)
Remélem, minnél hamarabb össze jön a kis csöpség. :)
Elvileg nincs, gyakorlatilag pedig bármi megtörténhet...
okés drágám, megy a drukk holnapra Értetek:))
várom majd a beszámolót:)
puszi
Várom a híreket.:)Holnap 1-re itthon leszünk,majd akkor írok.
minden rendben lesz drágám:)
Gondolom, hogy már izgulsz, de tudom, hogy minden rendben lesz:))
igen, hiszem, hogy nálam is rendben van minden továbbra is:))
a naplómban leirom majd a fejleményeket:)
puszi
További szép napot:))
nincs, jövőhéten lesz a beültetésem:)
Szia!Márt nagyon izgulok:) holnap 9.15-kor lesz de 9-re ott kell lenni.Remélem te is jó hirekkel jössz délután.Szorítok.Puszi
ez mindenkinél változó.
van aki pecsétel utána is de nem jellemző.
Egyébként a beágyazódás után már nincs mensi? Bocsi ez lehet, hogy buta kérdés, de nem tudom, hogy működik ez :)
oké drágám:)
én is már csak kicsit vagyok, mindjárt jön Gyuri és megyünk Debibe.
puszi
További szép napot:))
Dehogyis Babus :)) Most viszont mennem kell a laborba is dolgozni..majd egyszercsak leszek :D
Puszi!
Megy a drukk holnapra:)
puszi
Köszi a válaszokat, holnap reggel csinálok tesztet aztán majd írok, hogy mi lett az eredmény. Szorítsatok, hogy két csík legyen.
Megy a tanulás?:))DDDDDDDDDD
Sziasztok! :)
Igen Zsikusz, a görcsölés azt is jelentheti :) Beágyazódást is. Szerintem, csinálj egy tesztet és akkor okosabb leszel ;o) Sok sikert hozzá!!
:))
Nem tudom, hogy mitől lehet a görcsölésed.
Köszönöm. Én is remélem, hogy úgy lesz :):) a görcsölés az egyébként tudni, hogy mit jelent? vagy csak annyi, hogy a szervezetem még nem állt át, ha babás vagyok?
További ajánlott fórumok: