"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
na lányok elköszönök, indulok haza, aztán majd kiderül mi lesz!
puszi mindenkinek!
Csak le fog esni neki hogy neki még mindig kevesebb vizsgálaton és kellemetlenségen kell átesnie, mint Neked:)))
bízom benne:)
köszi drága évi!!! majd este..... pusziii
nem fogom erőltetni, nincs értelme... rábízom a lelkiismeretére...
Drága Bellykém, azt próbáld meg vele megértetni, hogy a babóhoz mindkét fél vizsgálata szükséges:) Vagy Te annyira okos csaj, hogy ezt meg tudod csinálni!! Bizom Benned ismét, mint mindig eddig is:))))
szia babus... jó munkát...
este...
:((((
Nem lehetne vele megbeszélni?
Biztosan nem engedi a vizsgálatot?
Az enyém is szerencsére be fog:)
Szép napot:)
szia!
én nem tudom pontosan mit csinálnak ilyenkor, de mostmár nem is érdekel... eldöntöttem mi lesz...
ha most hazamegyünk és ugyanez lesz a hozzáállása, akkor felhívom a dokit és lemondom az időpontot! ha ő ennyire nem képes, akkor nem is érdekel tovább... csak akkor épp lehet hogy teljesen hiába fogom magam kezeltetni ha nála sem stimmel valami... de nem fogok ott egyedül égőzni az ő spermájával...
Sziasztok lányok!! további szép napot!!
az én férjem mindent bevállal a cél érdekében.
Nem a spermavizsgálattól félnek, hanem hogy valaki hozzányúl a nagyon féltett fenekükhöz:S
ez nem a spermavizsgálat része
de most felnyúlna a prosztatához, nem:
meg megtapizná a golyókat is
igen, az lesz a meglepi:)))
Ehhez sajnos nem tudok mit hozzáfűzni:(Fogalmam sincs, hogy gondolkodhat a férjed erről a fontos dologról, ami az életünkben a legfontosabb a babáról? a spermavizsgálat nem fájdalmas, épp ezért nem értem az egészet!!
hú ez nem jó bellyke
mit lehet tenni?
te ismered a párodat
meg is érdemled hogy megkapd a várva várt csodáidat...
rátokfér ennyi szenvedés után...
Babus! Biztos,hogy babázhattok. Az pedig, hogy egy vagy két pici lesz-e??:)) Legyen meglepetés!
Megértem, hogy fél. A pasik jobban utálnak dokihoz járni. De szerintem meg fogja engedni,hogy megvizsgálják!
Egy év mulva remélem, hogy már itt lesz vagy lesznek velem a kicsik.
hát ha otthonról kell vinni akkor őt miért akarják megvizsgálni mégis???
hát ez az, én is mindent bevállalnék meg be is vállalok... de úgy látszik ő erre nem képes...
Örülök, hogy jól vagytok:))) köszi mi is jól vagyunk, nemsokára indulok dolgozni. De este leszek megint:)) Sietek haza Hozzátok!!!! pusziii
Ez nagyon nem jó hozzáállás a férjed részéről! őt nem érdekli, hogy esetleg mi lehet az oka, hogy nem jön a baba? Mi mind a ketten bevállaltunk mindenféle vizsgálatot a cél érdekében.
hát most van egy kis ideje gondolkodni... de elég határozott volt a válasza... tudtam hogy ez lesz, pedig csak annyit mondtam hogy azért készüljön fel, mert lehet hogy megnézik...
A lombik sikerülni fog!! És nemsokára babázhattok:))
Szia Drága! Köszi, megvagyunk. A férjem szombaton lesz 40 éves, a sógornőmék pénteken köszöntik fel,szombaton meg moziba megyünk, megnézzük a Papírkutyákat. Sajnos szombat délelőtt még dolgozni fog...
Ti jól vagytok??
További ajánlott fórumok: