"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Szia Kistigris! Hányadik napon vagy? Egyébként nekem ugyanez az érzés. És ha a jobb oldal, akkor ott érik a petéd. Folyás van?
Sziasztok lányok! vagyok, csak visszaolvasok. megyek megkavarom a borsóleveskémet:) már nemsokára készen van, ki is mostam, ki is teregettem már. mindezt 17h-tól. Ügyi voltam? Hogy vagytok?
Hát most sajnálom, hogy nincs mikroszkópom és ilyen tesztem, de úgy gondoltam csak "simán" összebújunk kétnaponta. Olyan furán fáj a jobb oldalon az alhasam. Lehet, hogy most készülődik valami a jobb oldali petefészekben? Az elmúlt hónapokban nem éreztem ilyet, ráadásul azt hittem félidőben van/lesz pém, de ki tudja. Valakinek van tapasztalata ebben, hogy ha most érzem ezt akkor mikor kell akciózni, hogy babácska legyen belőle? Vegyem az irányt a hálószoba felé? :)
Sziasztok lányok! Egy kicsit jöttem olvasgatni. Cica, sajnálom ami történt, kitartás, küldök egy nagy ölelést és puszit.
remélem kitisztulsz
nagyon sok erőt kívánok hozzá és remélem hamar helyrejössz mind testileg, mind lelkileg:
sajnálom cica!
de ha már sajnos így történt, legalább a műtétet úszd meg:==(((
Szia Cica!
Nagyon sajnálom.:( Borzalmas érzés lehet. Most légy nagyon erős és tudd, hogy jönni fog egy másik baba, reméljük hamarosan. Tudom ez most nem segít.:( Mennyi idős vagy most? (mármint a terhesség)
Nagyon sajnálom.....
Remélem, hogy hamar elmúlnak a fájdalmak és kitisztulsz, hogy újult erővel várjátok a következőt!!! Addig is a pici fiad "kárpótolni" fog!!!
nem nagyon,mivel nem fejlödött,meg már érzem a görcsöket,nagyon rossz:(
Jaj, istenem! és ez biztos? Nincs is esély, hogy megmaradjon??? Ez szörnyű!!!
sziasztok! voltam uh-on,elötte barnafolyásom volt,megnézték a babát,és közölték hogy nem nött semmit egy hét alatt és hogy elfog menni:(,már görcsölök néha meg fáj,és nagyon rossz érzés.
Szia! Látogass el a "Mi az inszemináció, mik a tapasztalatok" c. fórumra, ott nagyon sokat infót megtudhatsz a csajoktól!
Sziasztok!! Én csak ma regisztráltam ide. Tegnap volt inszeminációm és úgy érzem valami nem stimmel velem. Irjatok lécci akinek volt már inszemje?? Köszi
Sziasztok!
Csak gyorsan beköszönök és közlöm h megjött a kombi teszt eredmény és NEGATÍV:))))
Üdv Mindnekinek:)
szisztok csajok!!
Megyek haza...hamar ilyen sokat dolgoztam:D :D
Sziasztok jovok este ha tudok...
Pusza
nekem is volt a pafranyok melle nyak meg kozepid.faj.-om.
Ez volt az elso a vetelesem ota...
Ha megjonn a hetvegen en is veszek lh tesztcsikokat es megnezem a kov. honnapban is ;)
Én most, amikor az lh pozitív lett néztem és akkor se volt páfrány.És egyik ciklusban sem volt normálisan páfrány, ahogy rá van rajzolva, na azt nem hiszem el, hogy vany nyák, van ovus fájdalom, és + lh teszt, de nincs peteérés, nagyon abszurd lenne.
Én nem vennék még 1x az biztos. Nem drágább a 20 db-ot+5db terhességit küldte a csajszi nekem 2500 ft-ért.
:D :D mult honnapban ugy csinaltam hogy du.an ugy hogy nem ettem elotte semmit 1 oraval es kozep ido tajakan egyre tobb pafrany lett a 20 napon meg csak az volt....
de sokkal drágább az lh teszt
nem tudom
de az elején sem mondta a doki, hogy 3 hormon vizsgálat lenne
nálam alapból egyet akart és nézett is meg
Gofrikának asszem csak 30 napig volt páfrányos, szóval én nem hiszek benne és drága is.
Nekem van 1x láttam benne páfrányt miután sósat ettem:oDDD
lh tesztet vegyél sokkal jobb. Fura, hogy csak egy vérvétel volt, de, ha minden ok sztem. nem kell több.
Jojjo te szuleszno vagy tenyleg szart sem er???? :((((
ha megjon akkor aprilisban bevetem az lh.-teszteket is akkor is fogok mikroszkopozni is hogy tenyleg akkor pafranyos e....
annyira nem drága, lehet veszek
eztán kiderül, nálam mutat-e valamit
nem írtad jojjo, mit gondolsz, hogy csak egy hormonvizsgálatom volt
szerintem ki probalhatod a mikroszkopot
En is mar ki akartam dobni mert soha nem lattam semmit...
De sokat otana olvastam es mult honapban minden nap neztem, es pe.kor akkora pafranyok voltak mint a csuda meg a ferjem is megnezte:D...
Most megyek.
Jó hétvégét mindenkinek,aztán babásodjatok:)
Iríszke ne vegyél egy lófing a mikroszkóp.
További ajánlott fórumok: