"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
jobbulást!
nekünk ez a 9. hó volt:((ha az elején sikerül, lassan szülhetnék:((ááá
igen, néha ki kell adni a mérget :) és ez mindig megengedett azoknak akik mensiznek, ilyenkor jön a csoportterápia!
akarsz róla beszélni? :)
még jó, hogy dolgozom, mi???
egy szavam sem lehet:)))
már olyan jó lesz,
nagyon hétfő van...
na én is vagyok egy kicsit
de 2-kor indul a jogtanácsos Pestre közygűlésre
a másik főnök meg 2:30-kor szintén Peste tárgyalni és
akkor a tiétek leszek zavartalanul lányok:)))
nyugi, nem szabad így gondolkodni! tudom hogy nehéz, nekem is az... most kezdem felfogni, hogy Apával minden rendben, így már csakis én lehetek a hunyó :(
de majd a dokik segítenek nekünk is és igenis teljesítjük a küldetést!
fejemet a falba verem! A férjikém meg elsuttogta, hogy úgy reménykedett... én olyan béna vagyok,még a legalapabb női dolgomat sem vagyok képes teljesíteni! Teherbeesni! :((((((((
nyugodt vagyok és pozitííííííííííív szuuuu-szaaaa
igen, én megkezdtem a hormonvizsgálatokat, az első vérvételem a mensi 3. napján már megvolt. a következő jövő hét szombaton lesz a 19. napon.
muszáj, mert az én mensim sem normális... nekem megjön időre (bár most megnyúltak a ciklusok kb 3 nappal) csak nekem nagyon kevés... szinte csak 1 nap ami rendes mensi de az is csak enyhe, a többi meg barnás maszatolás... sárgatest elégtelenségre, vagy alacsony progeszteron szintre gyanakszom én, aztán majd kiderül...
hát a nyári nagypocakról már én is lemondtam, de nekem az is jó lesz ha még pici lesz, csak a pocakban legyen :)
Sziasztok!:)
Megjöttem!
köszönni elfelejtettem, bocsánat!
Sziasztok:DD