"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Tudod, kiben KELL bíznod?
Az orvosodban(ha nem, az már régen rossz)
Az anyukád tanácsaiban
A szülésznődben(ha van ilyen, ha nincs akkor itt vagyok nektek én)
ÉS ENNYI A LISTA!!!
Se kismamiknak, se okos védőnőknek, se még okosabb barátnőknek, mert abba belehalsz:D
Írni fogok, de amúgy nem aggódok:D
Csalánba nem üt a ménkő:D
Nem fog még elpatkolni, halgathatom még egy idei a hülyeségeit az fix:D
jo lenne mar ha tortenne vegre vmi!!! a kovetkezo ciklusra lesz bennem meg egy adag terhesvitamin, megtobbet leszunk egyutt, es bekoltozunk az uj hazba!!!!!!
szamoltam Jonas napokat, de a holdnaptar forumba azt irtak az astro.com oldal kamu, igy most nem tudom mivan....kicsit elkenodtem, olyan jo volt egy uj szalmaszal!
vannak sajna ilyenek! Anyukam is gyogyszeresz, es meselte, hogy a tudatlanabbak siman keverik a gyogyszereket...egyszer kiadtak szivgyogyszert gyereknek vmi torokfajasos helyett...Anya vette eszre valahogy(mar nem tudodm hogy) es rohant a beteg utan hogy be ne adja a gyereknek a bogyeszt...elkepeszto!
Mikor er vissza a parod? mindenkepp irj hogy mivan!
Látom:D:D
Ennyire azért ne legyen:):)
hihi...
Sose felejtem el amikor a gyógyszertárban levisítottam a gyógyszerész fejét...állt előttem egy kismama, jóó nagy pocakkal, és székrekedés ellen kért valamit. A h.p. meg kiadta neki a tamarinlekvárt...Na nekem se kellett több, és odaléptem, és elkezdtem visítani, hogy maga noooormális???? Tamarint kismamának?
Nem emlékszik véletlenül gyógyszertanból arra a fél oldalra, hogy vetélést okoz? (régen ezzel hajtották el az angyalcsinálók a babát)
Szegény kismama tök bedrassolt, és nem vett semmit, hanem mondtam neki, hogy szilvaleeeeeeekvááááár:D:D
Azóta is tartjuk amúgy a kapcsolatot, van egy 2 éves cuki kisfia:D
szia Nyuszi! te jó ég, szörnyű lehetett...
még jó hogy elment dokihoz, nem szabad az ilyenekkel viccelni... remélem nem lesz semmi baj!
hehe...
kis piszkos fantázia:D
igen, dokihoz:D
en is itt tudtam meg hogy nem szabad ulofurdozni:)
milyen jol kepzettek leszunk mire jon a baba!:)
Elzavartam orvoshoz:)
Éjjel ő is megijedt, úgyhogy még el is ment:)
MIzujs veletek?:)
Szia!
Remelem nem komoly! lehet csak a kimerultseg...sokat dolgozik? alszik eleget? CIGI??
Gyógyteákkal babásan vigyázni!
Rengetegben van olyan hatóanyag, amelyik nm tesz jót a babának. Sőt!
Sokan nem tudják, de tamarinlekvárt is tilos fogyasztani....vetélést okoz..
Gyógyszertár, és a gyógyszerésznek mondani kell,mi van, és ő ad valamit, ami nem árt a babának.
Én amúgy a 4-5 liternyi kamillateát tudom ajánlani melegen:)
hat igen, ezek a dolgok nem tesznek jot a lelkunknek az tuti.
Babus, en is ezt szeretem a csajokban, annyira feltoltodok itt, barmit elmondhatok, es nem erzem magam olyan elveszettnek....
Sziasztok!
Atyaúristen, ezt az éjszakát senkinek nem kívánom:(
A párom egész éjjel rosszul volt, zsibbadt a BAL karja, a mellkasa, stb, mindenáron orvost akartam hívni hozzá, de persze nem engedte...Most úgy néz ki, jobban van, de elzavartam dokihoz.
Veletek mizujs?
Visszaolvasgatok picit...
Szia Andy!
hat netzes, nem tudom mit lehet terhesseg alatt csinalni...az en tippem, hogy igyal nagyon nagyon sok folyadekot, tiszta asvanyvizet vagy teat, azzal nem artasz! de nagyon sokat igyal, szinte folyamatosan, ha kezdeti fazisban vagy ki fogod pisilni!
en otthon gyakran voltam felfazva, es volt hogy ez a modszer fel nap alatt kimosta!
cickafarkfu teaval jobb lenne, de babaval...nem tudom vki esetleg?