Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
április 13.-a???
Én 17....:O
Akkor majdnem egyszerre:D:D
:)))nem reklámoztam mert még nem tudom mikor lesz a pé. gyanítom hogy 1-2 napon belül, mert tombol a tojcsi, ha így van akkor 13.-a körül vagy utána 1-2 nappal nem várom
ez tök jó, szépen beáll a ciklusod és lesz időd kifigyelni mindent! mire újra jön a projekt profi lezel :)
Te mikorra vagy esedékes?:)))
Nem is reklámoztad, hogy neked mikor kell a +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
:D:D
Velünk sem!Ma megjött és képzeljétek 28 napra, lehet mégse lesz 25 napos újra a ciklusom!Vagy a sok idegeskedés...És amúgy ahogy figyeltem magam a jelek is jók voltak, mert 2 hete pénteken volt tojcsi!
szia Nyuszi! hogy vagy ma? olvastam a naplódat, olyan jó hogy drukkolsz mindenkinek! és igazad van, igazán elindulhatna már a babaözön!
Szia Anya! nincs semmi külcsi, veletek?
Mi ha felkel Anna anyósékhoz megyünk!Most kicsit pihizek a gép előtt!
nemrég ebédeltünk, főztem, mostam, most meg eltakarítottam a romokat...
még a fürdőt ki kéne takarítani, de nagyon elfáradtam :)
Jelenleg még nem igazán várom!Akkor még kevesebbet leszek Annával!Idő mire megszokom!
én is szabizok:)))
lassan megyünk apumékhoz ebédre, mert köszöntenek bennünket
csak Zsolti még nem ért haza, dolgozik:(
ti mi jót csináltok?
itthon vagyok, szabit vettem ki mára, és Te?
na jó, meg sem próbálok visszaolvasni...
szia méz!
igen, ilyenkor a gyerekek állandóan betegek, sajnos:((
de hidd el, hamar elmúlik
várod már a munkát?
SZia Méz:)
Üdv a köreinkben:))
Még 3 hét!Anna továbbra is szeret a bölcsibe, már ott is alszik!Jól van amúgy, csak mióta elkezdtük járni bölcsibe náthás!Doki figyelmeztetett lehet ez lesz!Remélem lassan elmúlik...
És veled mi újság?
Sziasztok!Én most vagyok itt először. Üdv mindenkinek.
hú 4 hét:))))
örülök, hogy jól vagytok
mikor mész vissza dolgozni?
2 hét?
Anna hogy van? böli?
örülök, hogy jól vagytok:)))
Szia Írisz!Kösz jól!És te?
Mennyi idő van még az esküvőig?
igen, lehet drága nyuszi:))) Bőven jut Mindenkinek belőle!!!! puszi:))) köszi:))
Puszi babus!Velem semmi különös!Jól vagyok!
Szia!Kösz jól!
És veled mi újság?Projekt hogy áll?
További ajánlott fórumok: