"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
jaj de édi vagy! ez nagyon aranyos volt. ha nem lesz baba akkor is megnyitom:D
Nektek:)
nyúl nem akartalak bántani, eszembe sem jutott volna
ne haragudj, bocsánat
hehe:D
Ennél jobb nyugtató nem is kell:D:D
Egy kis konyhapult-felavatás:D
hihi
Szia Nyuszi! örülök hogy visszatértél :)
én már vettem cicka ülőfürdőt, egy-két hónapja fájtak nagyon a petefészkeim, szerintem volt egy kis gyulladás, de segített, elmúlt a fájdalom!
Sziasztok. Benézek egy percre. Látom már nagyon várjátok, hogy valaki elindítsa a bébi-bummot. :) Remélem 10-én már én is csatlakozhatok a decemberi fórumhoz. Lady, számítok rád a megnyitásban. :) Vagy Dorcinak derül ki előbb van-e babácska a pocakban?
Na vagyok. Lenyugodtam. Jelentem, lh teszt halványan zebrás...Ergo 11-12. napon kéne törpénnie valaminek.:)
Ha....Addig is gyakoroltunk egyet apával az új konyhapulton:D:D Fel kellett avatni azt is:D
Puszi drága cicmic!!! jó éjt Neked is!!!
Puszi neked is, szép álmokat!
100 an leszünk, kereken:D
nem tudom, hogy milyen a kapszulája, sztem a tea formája hatásosabb. De bemégy a gyógyszertárba, ott a gyógyszerész el fogja neked mondani, hogy melyik a hatékonyabb:)))ne az izét nézzd hanem a hatásást!! a palástfű sem egy izletes finom tea, de mégis ittam, amikor kellett.
szia cicmic
neked is jó éjszakát
apa még mindig nincs itthon!!!
áááááááááá
Csajok el kell köszönnöm! Megyek fürdeni, holnap korán kelek :( Puszika Mindenkinek!
igen, remélem drága Írisz!!
Jó éjt!! Puszi!! +++++++++
Jó éjt drága angyalka! Rendbe fog jönni minden drága:)))))
igen, ez valóban igy van:(
Csak vicceltem! Nem vagyok sértődős egyébként sem :)
Jó éjt neked is Drága! szép álmokat és ne idegeskedj, csütörtökön jobb híreket fogsz kapni!
Én is nagyon szeretlek és én is nagyon köszönöm a sok segítséget! puszi
Lányok!! Több humorérzéket kérek:)
Belly éreklődött hogy mi ujság, ezért irtam viccesen neki. De nyilván mindenkinek szól!! akit érdekel:DDDD
végülis az íze picsék, de van nálunk kapszulában!!elkezdjem szedni????
szia angyalka
jó éjt
és hidd el, minden rendben lesz!!!!
Szép álmokat Angyalka! Óriási pusszantás Neked!
remélem hamarosan jó kedved lesz babus
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
lady, hány fős lesz a lagzi?
sok lány irta, hogy jó volt nekik. nekem lapar után szintén ajánlotta egy csaj a piacon, nőgyógyászati problémákra nagyon jó:) inni, meg ülőfürdőnek is:)
lányok elköszönök mára!
Mindenkinek jó éjt kívánok!!!!!
Szeretlek titekeeet:)köszi minden bátorító szót!!!!!!
További ajánlott fórumok: