Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
ugy hoxázz, hogy ne vegye észre senki:))) Gyógyulj meg minél hamarabb, igyál sok teát, egyél sok gyümölcsöt:))) Vigyázz magadra igy a projekt előtt:)))
Voltunk genetikai tanácsadáson!
Lányok szerintem van értelme!Az OGYEI-ben voltunk és, ott aztán mindenre odafigyelnek és nem kerül semmibe javaslom mindenkinek
:)
szombaton szeretném majd megcsinálni:)) köszi:))
Asszem pihizek egyet,aztán megyek kutyázni! Puszi,majd jövök!
Íriszke írtam privit neked!
Mi újság lányok valami jó hír?
Szia iriszke es hancsi :)))
Hogy vagytok???
Olvastam a naplod babus:)
Engem meg azert fognak elkuldeni mert sokat Hoxazom:))) Jo dolog ez a naplo mindig tutom mi van veletek:)) Jo hogy elkezdtem en is irni:))
En jooool megfaztam nem vagyok valami tul jol:((
Szívesen,jó étvágyat hozzá!:))
igen én is mindig így vagyok, meg sztem nagyon sokan még, én el sem tudom képzelni hoyg mosolyogjak ha szar idő van kint... de ilyenkor :) imádom, olyan jó beszívni ezt a friss tavaszi levegőt :) hmmmmmmmm
igen, az babakéz:)))
szia hancsi
oké drága nyuszi, várunk vissza:))) puszaaa
És állítólag Ő nyúlt ki,és fogta meg a doki ujját!:))
Szia drága nyuszi:)) szívesen:))) én szintén köszönöm, annyira szép amit küldtél nekem:)))
Lányok!
Nemsokára jövök:)
Addig vigyázzatok magatokra, nemsokára vagyok:)
Szia babus:))))
Köszönöm szépen a reggeli glittert:))))
jaj dorci megnéztem
szenzációs
olyan pici keze van:)))
Persze,azonnal küldöm!:))
Be akar regizni, és be akar írni az otthonszülős csajokhoz:(((
Hogy adjanak a természetes szelekciónak, így is sokan vagyunk, csak a gyerekre vigyázzon már. MAgával meg csináljon amit akar...
Ez tucsog.
De valahol igaza van, én is osztom a csajokat, hogy áljjon már meg a menet, a szülésznők között is van olyan, aki odafigyel rád, stb.
Szia dorcikám! hogy vagy? kérném Tőled a fánk receptjét, mert szombaton sütni akarok. Több is van fennt fánk receptből, nem tudom melyik a jó recept!! elküldöd? Szia hope:) Hogy vagy?? Szia Írisz!! hogy érzed magad? telnek a napok, közeledik az esküvőtök:) ez annyira szép:))
Ez eszembe se jutott még....
A párom bunkó ma...
Sajnálom,mert ott a pici gyerek. Segítenék, de messze lakom.
Láttátok a képet a naplómban? Mondjuk gyengébb idegzetűek ne nagyítsák ki!!Szenzációs!
További ajánlott fórumok: