"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
tudom:))))))))))))))
gondoltam hogy észreveszed:))))
Sziasztok Drága csajok:)
Csak beköszöntem,már suhanok is tovább:) Olvasom a Méhkirálynőt, nem tudom letenni.
jajjj..bekajoltam:D
Mizujs csajok?
Valami új? mert ha nincs, akkor elvonulok az újságaimhoz:D
Vettem egy csomót, olyan régen olvastam...
hát lehet meggondolom
mert így megéri
de ha a dm-ben veszem nem
friss házasok vagytok teri???:)))
szia bellyke
szia huszka
Helyes :) Én annyival vagyok előnyben, hogy nem tudom, mikor van peteérésem :)) Ha van egyáltalán :)) Így csak akkor bújunk, amikor jól esik. :))
Na mentem haza :)
Pussz Nektek! :)
na lányok, indulok haza, már ígyis ráhúztam fél órát, pedig ablakot akarok pucolni, nem tudom így mi lesz belőle...
na majd estefelé jövök!
puszi
szerintem ha most nem válik be ez a mikroszkóp a köv ciklusban próbáld meg az lh tesztelést!
szivesen megrendelem neked neten a 20 db-ot ha kell minden nap csinálsz egyet végig a ciklusban, csak kiderül már mikor van a pé!
én sem mert mi sem vagyunk olyan hevesek:)))
csak amikor elvileg pé lehet akkor sűrítünk, azon kívül akkor, amikor jólesik és megkívánjuk
na persze nem az egész ciklus alatt lenne ez a kétnaponkénti szex
de most akkor mikor kezdjük mégis el???
hihetetlen
nem tudom mennyire jó ez a miki, hiszen csak a sót mutatja ki
ne idegesetsd magad, semmiképp, az nem jó!
de sztem így hogy figyeled a mikit ki kell derüljön mi az igazság! meg a hőmérőzés!
ha meg nem egyértelmű a dolog, legfeljebb Te is megnézeted magad dokival, és az megnyugtat majd!
nem tudom
csak feleslegesen idegesítem magam
tegnap és ma is sivatag van
na mindegy attól függetlenül most kétnaponta akció
lesz ami lesz
hát minden esetre ha az volt, akkor jó a vasárnapi akció, de nem egyértelmű a dolog... hihetetlen milyen nehéz ezt belőni...
remélem ha nem volt még meg akkor egyértelmű jelét adja majd, hogy legalább tudd mikorra ne várjad...
hát vasárnap volt akció, hétfő reggel volt a hőm 36.5
meg tegnap
akkor volt 36,7
de szerintem még nem az volt, illetve nem értem a jeleket, mert tüzes voltam vasárnap meg hétfőn és kedden is, meg volt egy kis nyákom is
írtam
és hétfő-.kedden voltak amőbák
persze nem full amőba, de kedden elég sok
na most legyek okos, mi???
durva lenne az tuti
bizony, meg kell gyógyulnod addigra, de azért addig van még idő, biztos teljesen rendbe jössz! vigyázz magadra nagyon!
hallod ez nagyon érdekes... de lehet most a nátha miatt magasabb a hőd, nem? legalábbis remélem, ténlyeg durva lenne ha mostmeg olyan korán lett volna a pé-d és akció meg nem is volt... vagy voltazért akkor?
végülis 2 tizeddel fentebb van a hőm mint az alap érték, de várom már hogy feljebb menjen...
ja ma semmi páfrány, full amőbe
behalnék, ha mondjuk a 12-13. napon lett volna pé!!!
hát hétfőn meg kedden vcolt páfrány, kedden a legtöbb
tegnap kicsi
a hőm hétfőn csak 36.5 volt
azóta 36,7 és 36,8
bellyke nekem is napokig 36.8 volt és utána ment 37,2-re fel, de ez egyénfüggő tudod!
tegnap ettem 1000-es C vitamint meg 2 narancsot is!
:(((
de az esküvőre meggyógyulok!!!
teri, kezed hogy van?