"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Na visszajöttem a hormon kész van, de nem tudta még a csajszi megmondani a többi 10 nap, így majd a 20. napon kiderül.
Na lányok!Reggel pont arról beszélgettünk,hogy valaki kezdje már el....!Hát tessék!Itt valaki ma pozitív lett!Gratulálok!Nekünk meg így teljesüljön továbbra is miden amit szeretnénk!:))))
Húúúúú,hát ez nem egyszerű!Jó sokat kell hozzá gyakorolni!:)))
Sziasztok!
Régen írtam nektek már de most nagy örömmel teszem.
8 nap késés után ma mertem egy tesztet csinálni reggel és végre pozitív lett!!! Ugyhogy nagyon úgy néz ki,hogy december elején egy bébivel bővül a család. Mindenkinek sok sikert és sok-sok pozitív tesztet kívánok!!
Szia Zsuzsi! köszi, jól vagyok. igen ma 13:30-ra kell mennem. a munka ugyanannyi, csak hamarább végzünk. hazajövök, majd nekiállok főzni:) Ja és közben Hoxa:) nem maradhat el!!! Örülök, hogy Te is jól vagy!!!
Szia babus! Jókedvűen:)) Itt a tavasz! Ti hogy vagytok?? Ma kevesebb lesz a munka,ugye?
Nagyon érdekes dolgok ezek,mert ha mi sem görcsölnénk ennyit,akkor lehet,hogy már sikerült volna:) a stressz is befolyásolja a dolgokat.. Tegnap olvastam egy oldalon, hogy milyen érdekes a természet,mert ha szeretkezik egy pár és a nő előbb élvezi a dolgot,mint a férfi,akkor kisebb az esély a teherbeesésre,tehát az a jó,ha előbb a férfi megy el és utána a nő,mert amikor a nőnek van orgazmusa,akkor az a ritmikus mozgás segít bent tartani a katonákat:))
Azt hiszem csak én vagyok most itt,már egy ideje csend van!
Szép napot drágaságaim!!! Hogy vagytok?
Most jut eszembe!Szóltam a gólyánknak nézzen el felétek!Valószínű komolyan vette,mert már két napja nem láttam!Pedig közvetlenül az erkélyünk alatt lakik!:))))))
Én is megyek kicsit, gyűröm a nyelvkönyveket. :)
Puszi
Akkor te már elkezdted!Akkor hol a mi kedvünk?:))))
Pussz Bellyke! Várunk vissza :)
csajok el kell mennem egy megbeszélésre, max egy óra és jövök!
addigis pussz mindenkinek
Szia Timi!:o)
Valóban nem találkoztunk még és valóban kismama vagyok.Nem régen még én is itt vártam a gólyára és eljött!Úgyhgy nektek is nagyon drukkolok,hogy oda is elérjen minél hmarabb.Sok a dolga...:o)
Lehet, hogy pont azon az egy napon jön meg a kedvük. ;)
Talán csak valakinek el kéne kezdeni!Na lássuk csak,ki is legyen az.....:)))))
stresz vagy valami változás nincs mostanában?
Hányinger vagy szédülés? Milyen a reggeli hőmérékleted?
jó munkát és további szép napot! pusza
hát igen, már nagyon jó lenne ha beindulna a dolog... sokan itt a fórumon, akik már törzsgárdásak vagyunk hónapok óta várjuk a csodát... nem hittük volna hogy ilyen nehéz lesz... szóval arra akartam kitérni hogy jó lenne ha már végre vkinek sikerülne, és új reményekkel töltene el minket, akik még várunk :)
Na mentem dolgozni..pussz
Olyan jó lenne ha már mindenkinek sikerülne!Botrány,hogy milyen sokan esnek teherbe,úgy hogy nem is akarják,pedig csak mondjuk 1x nem védekeztek!Hogy tudják pont azt az egy napot eltalálni???????
Szia Kristály!
Hát, elvileg már + teszt kellett volna, ha baba lenne, de előfordulhat, hogy még nem jelez. Szerintem várj pár napot, és tesztelj újra, fontos, hogy a reggeli első vizeletből tedd. Ha arra sem lesz semmi, és már sokat késett akkor doki. Ha pedig + a tesz, akkor azért doki.
Az nem olyan bukósisak :) Itt látszik a szemük és az arcuk egy része :))) Na meg, ha kiesnek, leveszik :))))
igen, az utolsó utáni első napon már mi is akitivizálni szoktuk magunkat :)
Szia!Te belátsz a bukó mögé?:))))Vagy elég ha ők látják azt a kacsintást?:))))))Egyébként jó program,valamit nekem is ki kéne találnom!
Mondjuk nálunk nem volt horror jelenet,mert az utóbbi időben 3napig tart a mensim!
Szia Íriszke, Bellyke és Timi :)))
Igen Belly...a jó idő meghozza a jó kedvet :) Hétvégén Eger rally :) Már alig várom. Lehet kacsintani a jóképű pilótákra :))))
További ajánlott fórumok: