"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Úgy legyen!!!! :)))))))))))))))))))))))))
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Remélem hamarosan, még idén pocakos leszek, ha nem akkor elgondolkodok az örökbe-fogadáson.
ma vagyok a 22. napon a pét elvileg behúzta a 12. napra
de kétlem, hogy lett volna
pinkee lehet korai volt, nem?
keserédes hol vagy?
te is mára nem vártad!
sajnálom gabi
Ez mindenkinek köszönhető, nem csak nekem! :)) Én pedig nagyon szerény kislány vagyok :)))
Szia Gabi! :)
sajnos nagyon sok igazságtalanság van az életben :(
de eljön a mi időnk is!
Nem adom fel, amit én már kibírtam..... :(((
Nem is kezdek bele inkább.
A lényeg hogy nekem világ életemben mindenért keményen meg kellett küzdenem! A suliban, a fősulin, a szerelemért, az egészségemért, a jó munkahelyért, a lakásért MINDENÉRT :(((
Most a babáért úgyhogy ez már nekem kicsit sok, az a baj, hogy én tök lelkis vagyok.
velem együtt :))
és hányadik napon lettél 2 csíkos??
nem reménykedek és kész!!!
Köszi, igyekszek, de én mindig vigyáztam magamra, nem ungi-bungiztam fűvel-fával, mégis nekem vannak állandóan nőgyógyászati problémái?:(( Nem igazságos!!
Az aki azzal keresi a kenyerét meg nincs semmi baja!!
Az szép szakma, én laktam Kalocsán, na neked aki jártas témában a kalocsai porcelánfestést nem kell be mutatnom. Eszméletlen ügyesség kell hozzá és tűrelem, és nagyon szép a végeredmény. Sajna én is a meló miatt lettem beteges nőgyógy téren, szerintem ha előtte akartunk volna gyereket nem lett volna gond, de ki tudja, ez se biztos.
A lényeg hogy ma a 29 napon ezelőtt 1 órával megjött, ismét, mily meglepő lett volna ha nem, de szomorú vagyok miatta, úgy érzem hogy én kezdem feladni a dolgot :(((((