"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Rosszullétekkel mit kezdtél? Milyen jellegűek voltak?
Nekem Nagyim szíves....és ez így naon veszélyes....anyám elmondta, h mérlegeljek, mi-ki emnnyire fontos....:((((:S annyira rossz érzés, hogy a szüleim, akik elvileg a legjobban ismernek, nem értenek...!
azért ellenzik amúgy többek között, mert 26 év van köztünk....de minket kiicsiiiit seeem zavar
köszi csajok!
olyan könnyednek hangzik ez így, csak kivitelezni nem ilyen könnyű sajnos, de muszáj lesz.....
szia Réka!
nekünk ilyen gond nem volt szerencsére, a szüleim nagyon megértőek és támogatnak, soha nem szóltak bele a párválasztásba, persze tanácsokat adtak és adnak mindig de a döntés az enyém, próbálj velük beszélni, ahogy Nitka is írta mondd el Te így vagy boldog, őt szereted és próbáéjanak megérteni! ha mégsem jól döntesz neked kell úgyis viselned a következményeit, nekik az a dolguk hogy támogassanak most is és akkor is ha baj van
Szia! Nálunk is hasonló volt a helyzet. Anyuék nagyon ellenezték a kapcsolatunkat, de én hajthatatlan voltam és szerelmes... mára már van egy gyönyörű 3 éves kisfiúnk, akit imádunk. Anyuék belátták, hogy tévedtek, milliószor bocsánatot kértek. Imádják a párom is és az unokájukat is. :)
Tény,hogy nem a szülő "ízlése" szerint kell párt választani, viszont a szülő véleménye is nagyon fontos. Mérlegelj, és mondd el nekik, mennyire szereted a párod, és hogy felnőtt vagy. Ha rossz döntést hozol, neked kell tanulnod belőle...nem dönthetnek helyetted :) Hidd el, hatni fog. Az érzelmi zsarolásnak viszont ne engedj... az én szüleim is ilyenek voltak anno. Ha befolyásolni akarták a döntésem, olyan rosszulléteket tudtak produkálni :)
Sziasztok!
Nektek volt olyan gondotok, hogy a szüleitek nem fogadták el a kapcsolatotokat, párotokat?
Nálunk ez van...
Félek, hogy mi lesz, ha megmondom, hogy babát szeretnénk... elég lelkisek, és a nagyszüleim...szóval könnyen betegségbe kergetik magukat a nagy stresszektől...attól félek, valami bajuk lesz...:( Ti mit csinálnátok?
Szerintük - ahogy ismerem őket - biztos az életem elrontását látnák a dologban, mivel elég fiatal vagyok, de a párom idősebb, és miatta meg jó lenne mielőbb - meg miattam is, elég beteges vagyok arrafelé, és félek, hogy később majd nem lehet... és nem utolsósorban mindketten nagyon nagyon, és milliószor nagyon szeretnénk.
hát igen, az egészséges életmód mindenre hatással van! nem véletlen hirdetik :)
tudod mi lehet még jó, sokan dícsérik, nincs tapasztalatom, de pont ma olvastam utána, az arwen torna! érdemes beszereni a dvd-t vagy ha van lehetőség eljárni
Én is szedtem, de nem tudom, ez hatott-e...
A sport is talán jót tesz, meg a diéta... reménykedem :)
Ámen!
Amúgy a barátcserjéről olvastam itt a hoxán,hogy elvileg az nem rossz rá, meg valami pálmaizé... ?
rendben, de holnaptól pozitív Nitkát szeretnék :)
tesztoszteron csökkentőt nem ismerek sajnos :(
Örülök, hogy Te jól vagy... :) Tényleg... majd összekapom magam... ma még az önsajnálaté a nap.
Lányok, nem tud valaki természetes (akár homeopátiás) tesztoszteron szint csökkentőt?
Előre is hála-hála! :)
:( sajnálom hogy nem kaptál jó híreket :(
de ne keseredj el! jó dokid van, meg fogja találni a megoldást! éshát csodák is vannak, szóval nem feladni!
Szia! Képzeld, elmentem hozzá, a 10. napon voltam, erre a tesztoszteron szintemtől már rosszul lett 2,1 a max értékhatár, nekem 2,6... azt mondta, hogy ez magas (tudtam eddig is). Elmeséltem neki a kálváriám, és hogy most clostyn vagyok. Azt mondta, ő a closty helyett egy fogamzásgától szerű készítménnyel először a tesztoszteronomat állította helyre, de ha már closty, akkor pedig minden esetre nem 1 szemet írt volna naponta, hanem többet. Mindegy, megnézett, és közölte, hogy kicsi a méhem (na piff, szültem már, lesz**om), vékony a méhnyálkahártyám... (ez sem súl jó), és... tüszőcskéim vannak, de hát egyik sem domináns... Remek! :( Pedig reggel is és délután is páfrányos volt a mikim... az ovu teszt meg nagy nega! + van egy bakteriális fertőzésem, amire most kaptam gyógyit + valami színes ultrahangra kell mennem hétfő reggel + úra progreszeron szint mérés a 23. napon...
Azt mondta, péntek-szombat-vasárnap húzzunk bele, hátha valami isteni csoda fojtán mégis érnének a petécskéim... :( Isteni csoda... persze...
Magam alatt vagyok... úgy bíztam....
szia Nitka!
hogy hogy nem használt, nem lett tüsződ?? vagy mi történt?
Igen, ez igaz.
És attól nem kell félni, hogy "beteg" spermium termékenyíti meg a petesejtet, mivel 2féle spremium van, az életképes-egészséges, és az életképtelen-sérült.
Ja, és hogy a spermák sérültek...
Elvileg ettől nem kell tartani, mert ők egyből kinyiffannak, ha nem bírják tovább. Tehát szépen kiválogatódnak, mire elérik a petét, és ha várni kell tovább csökken a számuk. Erre szokták mondani, hogy a fiúk hallnak meg ilyenkor első körben, mert ők kisebbek, és a nagyobb (x kromoszómát hordozó) lány spermiumok tovább életben maradnak.
Mi úgy csináltuk, hogy két, max háromnaponta voltunk együtt, peteérés közelében pedig 2 és fél (nekem hétvégére esett, utólag tuti pénteken volt).
Egyébként megérdemelné minden pár, hogy babája legyen, csak hát az igaz, hogy fejlődik az orvostudomány, de a környezetünk egyre rosszabb állapotban van. Egyébként csakúgy megjegezném, hogy régen a férfiaknak jóval több spermájuk volt, így ha a nőnél kicsit nehezebb terep várta őket, akkor is könnyedén teljesítettek. Ma már egyre neccesebb a helyzetük, annyira csökken az átlag spermiumszám. Állítólag a levegő és a kajákban lévő mesterséges anyagok az ok. Mondják a dohányzást is, de régen ugyanúgy pipáztak a férfiak, szóval ez szerintem átlagban nem rontott rajtuk.