"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
:) nem, még nem telefonáltam, csak kolléganőmmel trécselünk :)
Belly eltűnt, csak nem épp most telefonál? ;)
jaja, én is 5. héten elrohantam, mert nem bírtam magammal (persze tudtam, hogy túl sok mindent nem fog látni).... érdemes várni 6-7. hétig.
mensi mikor volt utoljára? ne menj még dokihoz, mert nem lát majd semmit, és visszarendel egy hónap múlva, de csengetni persze azt kell:D Ilyet mondana: 'puha méh, üres petezsák, terhesség előfordulhat" Kösz:D Szóval még várj, én az utolsó mensitől számitve 7. héten megyek, akkor már a szivecskéje is doboghat:) várj addig, érdemes.
szia Cukoj! mikor volt az utolsó mensid?
ne máááár:DDDDDDDDDDD minden újdonsült házasulandó babázik:DDD de jó!! Gratulálok!!! :)
Pozi teszt az babát jelent az egyértelmű. Amire figyelni tudsz: Ne emelj, ne fáraszd ki magad, ne fürödj forró vízben. Ilyenek:) Gratulálok még egyszer, akkor mégjobban fog esni az az esküvő:D
Köszi, csak nem tudom, most mit tegyek? Menjek dokihoz, vagy várjak, és esetleg pár nap múlva csináljak, még egy tesztet?
Igen lesz egy pár... ekg, belgyógyászat, Afp meg hasonló dolgok
jaaj én iss :)
olvastam neked is lesz egy csomó vizsgálat?
szioasztok lányok, még nem írtam, csak olvasgattalak titeket:)
Mi is babát szeretnénk, és múlt hónapban úgy döntöttünk mindent bele. Kb. 3 hete volt a nagy esemény. Én ma csináltam egy tesztet és egyértelműen pozitív lett? Most már biztos, hogy baba van? Mennyi idő amíg elmehet a baba? Mire figyeljek? Kérlek segítsetek...
Mikor menjek dokihoz?
Hú de kiváncsi vagyok rá :)
szia drága :)
igen, nem sokáig bírom már visszafogni magam és telefonálok!
remélem igen, nemsokára telefonálok és megmondják hogy meglesz e ma vagy sem... de ha nem, hát én felakasztom magam :D
Belly, minjárt telefonálsz?
Babus++++++++++++++++++++++++Gondolok rád ezerrel:o)
Morci: Kitartás:o)) Én az elején a banánt bírtam csak megenni azt is turmixolva:oDD
Megkapod ma az eredményeket? :))
Én tegnap voltam dokinál... kaptam megint egy rakat beutalót. Ma is megyek ekg-ra meg belgyógyászatra
Használd ki Dorci, hogy nincs étvágyad, mert pár hét múlva ez elmúlik és jön a mértéktelen zabálás :DDDD
nekem szúr a székem, tűkön ülök :DDD
amúgy minden ok :)
és veled?
Mi újság veletek? Hogy vagytok?
pf, hát te nem fogsz sokat hízni akkor:) a vitaminokat legalább vedd be, és igyál sokat. nem szabad erőltetni a kaját ha nem esik jól!
Sziasztok, szép jó reggelt
rendben Dorci, próbáld lenyelni a vitamint :)
majd gyere! puszi
Lassan felkelek,be kéne vennem a magne b6-ot is,de ez nekem külön tortúra. Ha csak ránézek,már hányingerem van,és ez nem terhes tünet. Képtelen vagyok ilyen bogyókat lenyelni,a patikában mindig kanalas orvosságot kérek,már előre röhögnek rajtam!:))))
Később jövök,kíváncsi vagyok a fejleményekre!:)
Szerintem az csak később fog jönni. Én sem vagyok még kívánós,inkább az a baj,hogy semmit nem eszek,délután 1-2 óráig,és utána sem sokat. De majd lesz ez így se!:))
Cica, az mindjárt itt van már. Aztán mehet a menet.:D
szuper, az már mindjárt itt lesz! kitartás :)
További ajánlott fórumok: