"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Sziasztok lányok!
Hát megjöttem a kórházból. A helyzet az, hogy egyáltalán nem vagyok terhes! Se méhen kívül, se méhen belül. :(:(:(:(:(:(
Nagyon aranyos dokihoz kerültem a kórházban, és alaposan megnéztek azzal a részletesebb UH-val, és sehol semmi (senki). Aztán kérdezték mennyire volt egyértelmú a tesztem otthon, mondtam hogy teljesen. Erre csináltak egy terhességi tesztet is, és az meg negatív lett! Szóval így jártam! Létezik az otthoni teszteknél TÉVES POZITÍV!!!! Nem kívánom senkinek azt a csalódást átélni, amit én éreztem ma délelőtt :( :( :(
Viszont azt mondta a doki hogy örüljek hogy negatív lett, mert tovább kellett volna keresniük méhen kívül a babát ha a kórházi teszt is pozitív. És akkor csökkentek volna az esélyeink.
Nagyon jól esett hogy érdeklődtetek hogy mi van velem, jó érzés a támogatásotok! Köszönöm!
Nitka!!!!!!Lehet,hogy babszid lesz!!!!Megvastagszik a méhnyálkahártya terhesség idején,az tuti.Az utrogestant azért is szokták adni,hogy ne menjen el a baba,női hormon(azt hiszem).De jó!!!De ne legyél ilyen pesszimista!
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Én is használom a minimikroszkópot.. még egyszer sem volt páfrányos...:(((
Én attól vagyok kiakadva, amiket a neten olvasok, meg a hírekben látok... most is olvastam, hogy egy magyar nő, megszülte a lányát és beraka a mosógépbe és magára hagyta... Komolyan mondom sírni tudnék! Az ilyen persze tud szülni! MIlyen anya az ilyen? Lesokkolt teljesen
Olvasgattam naplókat...
Sírni tudnék a szüléstörténetektől. Bár már mi is ott tartanánk...
Ha valaki tényleg beköltözött a pocidba (remélem :)) akkor vastagnak kell lenni a méhnyálkahártyának, legalábbis én úgy tudom.
Nekem meg fáj a hasam, igen.... :(
23. napon vagyok. Semmi páfrány :((((((((
Úgy érzem,. mintha jönni akarna vagy nem is tudom. Mind1.
Azt mondja, tök vastag a méhnyálkahártyám vagy mifene, úgyhogy még az is lehet, hogy beköltözött már valaki a pocakba... Hétfőn megyek laborba, hogy vizeletvizsgálatra... Addig megy a para. Felírt utrogestan-t, ha mégsem lennék terhes. Hát ez a helyzet... mondjuk sztem nem várok kisbabát... én ennél szerencsétlenebb vagyok! Nálatok mi újság?
(Megyek, iszom egy palástfüvet)
Sziasztok!
Hát remélem én is sikerrel járok, úgy ahogyan te az elsőnél :)
Sziasztok!
Chili!Mi volt a dokinál?
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy van valami különbség abban, ha a állandó munkahely melett leszek babás vagy ha megszűnik és munkanélküliként leszek az? Itt a pénzre gondolok.
sziasztok
Gigi én drukkolok Closty ügyben, nekem az elsőnél bejött, de most valamiért nem hat vagy csak türelmetlen vagyok. iszom a palástfű teát, egy hatása máris van, nem kívánok annyi kávét, sőt lassan egyáltalán nem:-)
Nitka nekem a doki nézi-nézte a peteérést kb. félidőben uh-val, így tudják megmondani mi van, bár ez se 100%, mert ugye ha nem jókor nézi a doki.
aki kiművelt pé ügyben: a doki nekem amiokr voltam nem látott pé-t, viszont utána én olyan jeleket tapasztaltam mintha lenn. vagy csak beképzeltem?
Szia Gigi!
Biztos segít majd a closty!:-)
Sziasztok!
Nitka,mikor mész a dokihoz?Írjál majd mit mondott!
Chili Te is írj,mihelyt tudsz vmit!!!!
Jó reggelt csajok! Van fenn valaki?
Olvasgattalak titeket... bízni kell!!!! Chili, ne aggódj! Nekem ugyan ez volt a fiammal... amikor a doki megnézett, azt mondta, semmi terhességere utaló jelet nem lát, de azért nézzek meg másnap reggel egy terhességi tesztet. Megcsináltam, pozitív lett. Pár napra rá elmentem egy másik dokihoz, aki vérvételre küldött, ami másnap bebizonyította, hogy abszolut normál terhességem van!! :) Most pedig itt egy kis 2,5 éves élet, aki rácáfolt az okos doktorbácsira! NO PARA!!
Otis, nekem is hátrahajló a méhem, és mégis természetes úton tudtam teherbe esni, és szülni is!! Ügyes vagy,hogy elmentél a dokihoz! Én ma megyek... :(( Parázom...