"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
De a legvalószinübb a felfázás.Lábam napok óta jéghideg:((
Pedig nem vagyok 1 fázós,felfázásom pedig sosem volt:)
Hát mivel a menszim összevissza jön meg.Most tartok a 34.napon.De volt már 28,és 36 napos is.
Köszönöm amúgy hogy ilyen gyorsan válaszoltál:)Ari vagy!
Sziasztok.Én új vagyok itt.Lenne 1 kérdésem.
Most kellene megjönnie.De szúrkálodik a bal oldalon a hasam.Mintha peteérésem lenne.Mitől van ez.Ha mensi jön sosincs ilyen.
Sziasztok!
Szia Borsi!
Nem nagyon mondhatnám magam szerencsésnek :(
Voltam tegnap orvosnál, ugye peteérést nézett, hogy van e. Jó sokáig nézelődött, mikor talált egy elég kicsit 12 mm-est a 15. napon. Azt mondta, hogy lehet, hogy később van peteérésem és lehet, hogy hétvégére lesz belőle vmi.
Azt ajánlotta vegyek LH tesztet és ellenőrizzem azon, hogy megérett e.
Ha ez a hónapunk is eredménytelen lesz, akkor a következő hónapban újra clostylbegit, de már 3X1.
Ennyi történt...
köszönöm a szíves fogattatást!
Rendesek vagytok.
Sziasztok lanyok!
Csatlakozhatok hozzatok?
Ebben a honapban dontottunk ugy a ferjemmel,hogy babat szeretnenk. Ez volt az elso 'eles' honapunk.
Mivel a cklusom eleg kiszamithatatlan,ezert most varakozok es remelem,hogy 2het mulva mar biztosat tudhatok.
Szep delutant!
akkor jó!;)
Köszi a jókivánságokat!
Most megyek vissza dolgozni!Pussz
Köszi szépen, nagyon aranyos vagy! :)
Drukkolok, hogy Nálatok is mihamarabb ott legyen egy pozitív teszt!!!
Ilyen jó csapatból nem tűnik el az ember!!! :)) Induljunk ki abból, hogy rövid időn belül mindenki babás lesz, és átalakulhatunk kismama fórummá! ;)
Az az igazság eddig is úgy bánt velem mint egy porcelánbabával, most meg aztán!!! A széltő is óv! ;) De nem baj, aranyos, hogy ilyen! :)
Ott lesznek azok a páfrányok!!! :)
Ez így tényleg nagyon nehéz lehet. Gusztustalan, hogy mit meg nem engednek maguknak a munkáltatók. És van valami kilátásban helyette?
jajjjjjjjj de jóóóó!
Nagyon örülök!Akkor 100% hogy ott a babócátok!Nekem holnap lesz a 26.napom és 26 naposak a ciklusaim!:))
ugyhogy hamarosan nálunk is beugrik a majom a vizbe!
Nektek mindenesetre borzasztóan örülök!És nagyon sok boldogságot kivánok neked pedig gyönyörü kismamkort,de remélem nem tünsz el majd innen!;))
Hát bizony! Ha ennyire kis izgulós nem lesz könnyű várandóságotok:-)))) és még csak utána jön a java:-))))
Köszönöm szépen, remélem tényleg gyönyörű páfrányokat fogunk nézegetni a hétvégén:-)))
A munkám csak rosszabb lett...30-ig vagyok, még az októberi fizumat sem kaptam meg...nem könnyű...
szia!
Mi ujság tudsz már valami biztosat?Van baba?puszi:)
Igen, a párom már olyan izgatott, hogy azon gondolkozom mi lesz, ha szülni fogok?!
Nekem pé előtt 2-3 nappal kezdett mindig páfrányosodni a mikroszkóp. Ha jövőhét elejére tehető a pé, akkor hétvégén már biztos látsz szép nagy páfrányokat. :)
Munkahelyeddel sikerült valamire jutnod? (Még nem volt időm visszaolvasni, lehet, hogy olyat kérdezek ami már elhangzott.)