"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
És nem tudják mitől volt?
Amúgy majdnem elfelejtettem az egészet már!Két dobozt sírtam ki a dokinál, a másodikat nem kellett beszedni.Remélem most nem kell szednem.
Persze,remélem!Csak tudod én már átéltem két vetélést és mindenki azt mondta,hogy két vetélés egymás után...olyan nincs is!Persze nekem volt...Szóval nem áltatom magam semmivel!Nagyon bízom,de akkor hiszem el,ha megszületik a kistesó...
Ez tök jó!!!Jó ilyet hallani!:o)
Nem szabad erre gondolnod, rendben kell lennie mindennek! és úgy is lesz!
Én is olvastam!S képzeld én is szedtem 1hónapot!Tovább nem kellett!Már két éves a lányom.
Köszi.Csak pont most írták egy másik fórumon,hogy a clotis babák könnyebben elmennek a 6-9 hét között.
Szegénykém, úgy sajnálom, hogy így alakult, de muszáj túllépned, de tudom, hogy erős vagy!
Tudom, hogy Te leszel a következő babásunk !!!!
Azért próbálom nem beleélni magam,de állandóan ezen jár az eszem...
Nincs is jobb annál :) lehetőség sajnos nekem is elég ritkán adódik, meghát mindig kell a pénz másra :(
de most jó volt, tesóm is jött velünk, mert ezt csak csajosan lehet :)
Drukkolok.Márt hallottam róla,sokan szedik.
az jó, énrám is rámférne!
alakulok, drága Belly, csak lelkileg vagyok egy kicsit kész. De majd tullépek rajta!
Clostit szedtem,és nagyon bízom benne...
Én nagyon szeretek vásárolgatni,nézelődni.Sajnos ritkán van rá lehetőségem már,de mostanában a volt osztálytársakkal találkozgatunk és "shoppingolgatunk" egy kicsit.Csak úgy,nőcisen...:o)
És Te hogy vagy Babus? olvastam hogy már nem görcsölsz, de remélem lelkileg is kezdesz már jobban lenni!
Nem fogsz csalódni! Sikerülnie kell!
Milyen gyógyszert szedsz?
Köszi,átadom!:o)
Szerintem mindannyian megérdemelnénk már egy vagy mégegy babócát!
Remélem a gyógyszer segített,nagyon csalódott lennék ha nem.
az jó, hogy vettél magadnak cuccokat!
Szilveszterre akartunk ruhát venni, páromnak inget, meg amit karácsonyra kaptunk pénzt venni akartunk rajta polcot a hálószobába. ennek ellenére magamnak vettem egy csomó rucit :))) de már nagyon rámfért!
Borsikám Neked sikerülnie kell! Te főleg sokat szenvedtél már azért, hogy ez a babó sikerüljön a kisfiad után! Boldog névnapot a kicsidnek!
Nitkával és Babarral mi lehet...?Nagyon eltüntek.
most értünk mi is haza, pesten voltunk vásárolgatni. jól el is fáradtam, de ahogy elnézem holnap sem lesz másként...
Szia Babus!
Jól vagyunk köszi,egyedül vagyok itthon,a fiúk mamáznak.Ma van a névnapjuk,sütöttem nekik sütit a délután.Nagyjából ezzel telt a délutánom.ja és egy nagyon jó filmet néztem míg aludt a kicsi.
Örűlök,hogy jobban vagy testileg és hát erős csajszi vagy,így remélem meg sem állsz a babáig!!!!
Nekem fájdogál a hasam,remélem nincs gond.
Szia Borsi! Mi ujság? hogy vagytok? kisfiad, párod, hogy vannak?
Szia Bellydancer! velem semmi különös, nemrég jöttem haza a munkából. Veled mizu?
Hiszem és tudom, hogy jónak kell lennie a 2009-es évünknek, mindannyiunknak! BABÁS ÉV LESZ!
Sziasztok Lányok!
Vártalak Titeket...jó,hogy jöttetek!:o)
További ajánlott fórumok: