"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Szia Borsi-Orsi! :o)
Persze, hogy megmarad, meg KELL, hogy maradjon. Fő a ++++++++ hozzáállás. De ebben a pocsék időben otthon pihengessél!!!
Köszi, megvagyok.
Mensi elmúlt, babaprojekt újra indul. :)
Csak nagyon sokat dolgozok, de majd elmúlik ez is.
Fogdokinál voltál? Kolléganőm megcsináltatta a fogait, elment mindenfajta kivizsgálásra, rá 2 hónapra babás lett. :) Bár veszélyeztetett, de mindenki nagyon szurkol neki persze!
Szia Nikkancs!:o)
Kedves vagy köszi!Én is nagyon boldog vagyok,csak kicsit aggódom.De remélem minden ok lesz!
És Te hogy vagy?
Szia Boszy!
Köszönöm szépen vagyogatok..bár megint irtóra fáj a fogam...Bár megfogadtam hogy nem fogok fájdalomcsillapítókat szedni a babproject végett, sajnos most meg kellett szegnem mert már majdnem sírtam a fájdalomtól! :(
És veled mi újság?
Szia Nikkancs!
Rég találkoztunk, mi újság, hogy vagy?
Sziasztok Lányok!
SZIA BORSI!
Juj NAGYON-NAGYON GRATULÁLOK és örülök hogy minden rendben van veletek!!!
Komolyan mondom szóhoz sem jutottam amikor halottam hogy +at teszteltél!!! :-)))
Olyan happy vagyok!!!!
Hahó!:o)
Voltam dokinál és elvileg minden ok.Uh-on alig lehetett látni a petezsákot,annyira kicsi még 3,4mm.Sárgatest ciszta ott van,méhnyálkahártya megvastagodtt,szóval minden van,dehát nagyon korai még,4.hét és 5.nap.Kaptam antibiotikum recepteket,ha van vmi fertőzés,azonnal eltudjam kezdeni agyógyszeres kezelést.Írt fel duphastont a kérésemre,de nem kellett 2x mondani.Hát ennyi.Pénteken kell telefonálni az eredményért,remélem minél kevesebb gyógyszert kell majd szednem.És hát reménykedni,hogy megmaradjon...
hát reggel busszal jövök, apa délután jön értem kocsival
szia, este remélem összefutuk a fórumon!
mi sem szoktunk, egyszer próbáltuk, nem volt sem rossz, de olyan kiemelkedően sem jó.
de egyszer megtesszük, mi bajunk lehet?
Zsoltim azt mondta, hogy majd meglátja, mi lesz a helyzet, vagy lesz-e kedve:)
én pont ezért csináltam meg a tesztet... nem akartam fölöslegesen reménykedni... így leaglább már beletörődtem hogy igenis mensi jeleket érzek és nem MÁST!
de nagyon drukkolok, hogy neked sikerüljön!
nagyon vigyázz magadra az úton!! nálunk egyenlőre még nem vészes a helyzet, remélem nem is lesz, mert estére szeretnék elmenni jógázni.
háát mensi alatt akciózni... nem tudom. nálunk mondjuk eleve lehetetlen, mert Apa ilyenkor nem is lenne hajlandó, mondjuk én sem díjaznám, de egyébként ez mindenkinél más, ha nem zavar benneteket, akkor miért ne?