"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
krokodil:)))???
na szeretm az állatokat, de nem ilyen közelről, persze pillangó jöhet:))
Dorci, ha múl héten láttátok, hogy pulzál, akkor most hamar meglesz a szívhang, nyugi:))
köszönöm
duplán Hanim??:))))
remélem szép leszel, mindenki azt mondja, hogy csak úgy ragyogok és ki vagyok virulva
muszáj holnap is szép lennem:))
Á, ha észrevesznek fejvesztve menekülnek. gyönyörű pillangók vannak, tenyérnyiek!!! mult vasarnap kinéztem a konyhaablakon, és pont ott tekert egy varánusz. na, akkor betojtam, bevágtam az ablakot, persze elhúzott. amitől nagyon fosok az a krokodil, de azt némileg könnyű elkerülni:)
Igen!:)Köszi!
Én pedig gyönyörű napot kívánok neked holnapra!!!!! Gratulálni majd utólag inkább!:)
Irisz, igazi hercegnő leszel holnap!!!! Biztos nagyon szép a ruhád!! Én is leszek még egyszer menyasszony, ha hazamegyünk, az otthoni polgárin. Már alig vááároom!!!!!! pedig nemrég mentem férjhez!:))))
Tudom!:)))) De most minden drukkra szükségem van! Megmondom a dokinak,addig nem jövök ki,amíg nem csinál nekem szívhangot!:))))
kitartás, már mindjárt letelik a nap és jön a hétvége:)))
szia Dorci, olvasom ma du doki?
megy a druk ezerrel
muszáj gyakorolni, nem ám úgy van az....
Huszka jobban vagy?
hát Hanim én biztos nem bírnám ki a sok vadállat között :)))
Nem bánom Morci...jöhet :D Úgyis mennem kell dolgozni! Csók Nektek!
:)))) Legyen igazad!!!:))))
:)) persze hogy drukkolok drágám hisz tudod!!
Kűggyek egy kis adrenalint? Nálam most van bőven!:))
Hajrááá Morci!!!!!!! Tök jó lesz!!!!!!! Életed legszebb élménye!!
Visszaértem Drágáim! :) Mindjárt elalszom így ebéd után :D
Igen, végre itt vagyunk!!! olyan állatok vannak hogy csak na, mintha vadasparkban laknánk:)) a dzsungelt még nem nagyon sikerült visszaszorítani a ház mögül, így egy csomó gyíkocska, szép nagy madarak idejönnek egész közel!!! meg egyebek is...brrrr!!
:))))))) Nem röhög,drukkol!!!!!!!!!:))))))
szia Dorci! ahogy látom még a betűid is elcsuklanak az izgalomtól mint a kis hangod :))
nyugodj meg egy picit légyszi jó?
nem 6 ra jár, neki végülis rugalmasabb a munkaideje, ha végez nem baj ha nincs bent, legtöbb dolgát úgyis telefonon intézi. a mázlista...
biztos izgul ám ő is csak nem mutatja :) majd holnap, tuti látni fogod rajta :)
ez aranyos, gyakoroljátok a csókot :)
ÁÁÁÁ, megőrülök ez nem igaz!!! megnéztema méhszájamat, de mindenhol csak keménységet érzek, azt se tudom mi a méhszáj!!! de ha kemény akkor tuti mensi mi? ezt én nem birom hónapokig!!!
hát ilyen szép endometirumban, főleg ha még ezt stimulálják:)))
szia Hanim
beköltöztetek már?
én meg még tejföllel nem csináltam :))
na végre vki tudja miről beszélek :)))
máris megy haza?
reggel 6-ra jár dolgozni?
Zsolti nem dolgozik, már tegnap sem dolgozott, hiszen egész nap engem fuvarozott, hogy szép legyek:))
most autót mos
a miénket és az anyjáét
pedig nem is a mi autónk lesz a menya kocsi, na mindegy
nem szereti,ha koszos az autó és már nem akarja a nászút előtt lemosni, inkább ma
nem hiszem, hogy izgatott lenne, majd úgyis észreveszem rajta
tegnap gyakoroltuk a csókot:)
de még ma is kell:))
Szia Babus!! rég beszéltünk!! hogy vagy?
További ajánlott fórumok: