"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
én meg most kezdek életre kelni, végre kisütött a nap :)) annyira jó a lelkemnek :)) én is kezdek pozitívabb lenni, muszáj, nem kesereghetek örökké...
Hát remélem, hogy nem csapnak be!És ma egész nap benn leszek a tanácsadóban mert betegen nem akarok babákat látogatni!Behozom a dokumentációban a lemaradásomat!
jó vásárlást Dorci, én nem tűnök el, lesz délelőtt egy vendégem, de szeretném hamar lerázni :))
Szia Adrienn! örülök, hogy törelteln a jókedved, biztos nem csalnak a megérzéseid! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Akkor ezt megbeszéltük!:))Most mennem kell bevásárolni,de ne tűnjetek el,még visszatérek!:))))
Sziasztok csajok!Mi újság van errefelé??Látom van még egy kismamánk!Nagyon gratula neki!!Én egy kicsit meg vagyok fázva de a pozitív hozzáállás és jókedve töretlen!!Egyre pozitívabb megérzéseim vannak!Remélem nem hagynak cserben!
:))))))Csak ügyesen!!!Ha tényleg összejön mindkettőnknek februárban,akkor hozzunk össze egy találkozót személyesen is!!!
igen Dorci, mi egyszerre fogunk :))) de jó lesz :)
én most ténylegnagyon bízom! a barátcserje hatni fog, meg a teák, mostmár második hónapja iszom, hatnia kell! meg kipróbálom a kutyapózt is meg a gyertyát is, ha kell egész éjszaka akrobatikázok :)))
Persze,hogy kizárt,most mondom,hogy együtt gunk +++++++++++-at tesztelni februárban!!:))))
Jó tanulást Moki és vigyázz magadra!
Puszi!
Kívánom, hogy erre már ne legyen szükség!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++
most mennem kell tanulni, meg bankba :(
sziasztok!
moki
hát ez van, én is azért szeretném, hogy legalább megnyugtassam magam, hogy rendben vagyok... de akkor marad az, hogy várok még március-áprilisig, ha addig nem sikerült (ami kizárt!!!!!!) akkor visszamegyek a dokihoz és akkor ő biztosan elküld erre a vizsgálatra
persze, hogy csak beutalóval veszik le, mert nem olcsó és hát kell az orvos hozzájárulása, illetve, hogy szükséges a vizsgálat
Belly, nálam is ez volt, 3 hét múlva lett eredmény,
engem a dokim küldött el,
de megérte, mert kiderült, hogy nem vagyok hormonzavaros:))
Szia Nitka! jóreggelt
Csajok most voltam lent a magánlaborba, amiről beszéltem, sajnos itt nem csinálnak hormonvizsgálatot... sőt nálunk a kórházban sem, szóval csak úgy működik, hogy beutalóval elmegyek a kórházi laborba, ott leveszik, elküldik és csak 3-4 hét múlva van belőle eredmény... :(
Hello Lányok! Hogy vagytok ma?
ezért kell kitapasztalni, hogy kinél mi válik be ;)
+++++++++++++++++++++++++++++++++
szurkolok, hogy most már ne csak hátfájás legyen ;)
nálunk nem a legjobb ez a póz, mert kifolyik...
na mindegy,
misszionárius, utána gyertya.
reméljük most már nem csak a hátfájás lesz az eredménye:))
hát Moki, biztos jó helyre kerültek, ha baba lett belőle:))))
mindenképpen ki fogom próbálni! tényleg megér egy esélyt! :))
Szia! Alig, hogy elmúlt nagyon elkezdett feszülni a mellem, mint mensi előtt. Még bosszankodtam is miatta, aztán pár nap múlva feltűnt, hogy nem csak feszül, hanem nő is. De olyan látványosan, hogy a párom rögtön elszaladt egy tesztért. Emellett nagyon érzékeny lettem a szagokra, és szinte mindentől rosszul voltam. Engem az első 12 hét nagyon megviselt, szinte mindennap hánytam, még a víz is kijött belőlem. Lehet, hogy ha ezeket a tünetek nem lettek volna, észre sem vettem volna a következő mensiig.
igen, nálunk így volt... mondjuk közrejátszik, hogy hátrahajló méhem van (semmi extra, de egyes pózokban nagyobb az esély), ezért a december a kutya hónapja volt nálunk :DDDDDDDDDDDD érted???? így ráadásul könnyű volt, ebben a pózban maradni utána.... többször is kipróbáltuk, de csak egyszer maradt bent az összes kiskatona... azóta is röhögünk, hogy vajon hova tűntek?????
Mindenesetre egy próbát megér ;)
Szia Íriszke, jó reggelt!
szép jó reggelt kislányok!
én esküszöm a gyertyára, igaz napokon keresztülnagyon fárasztó és óvatosan kell utána lefeküdni, mert hamar kint vannak a kiskatonák:))
igaz, az én hátam és derekam is fájt az akciók után még legalább egy hétig!
hogy vagytok-?
Moki, bocsi hogy így megkérdezem, de ha abban a pózban voltál, akkor annyira be tudott jutni a cucc, hogy később sem jött ki? tehát ha pl abban a pózban fejezzük be, és úgy maradok kb 20 percig, utána meg lefekszem, akkor az a tuti ?? :)))
:)))))))))))))))))))) ez mekkora :))))
További ajánlott fórumok: