"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Kösz jól babus!Apával sokat akcióztunk, majd kiderül milyen sikerrel!És te hogy vagy?
Szia Belly!Mi újság?Fejfájás?Nálunk is olyan álmosító idő van!Nap sehol!
Jólesnek a szavaid.Szoritok Érted! AKCIÓ HAJRÁ!! Küldöm hozzá a +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energiát!
Szia babus!Örülök hogy itt vagy! Napok óta nem beszéltünk!Hogy vagy?
igen tudom Babus, nem lett volna szabad kihagynom az előző hónapot sem. de mostmér kitartóbb leszek! múltkor is csak azért hagytam abba, hogy hátha így nem görcsölök annyira rá, dehát ígyis éjjel nappal erre gondolok :))
jaj, de jó, hogy itt vagy Babus,
hiányoztál ám, a jó kedved, a támogatásod!
kívánom, hogy minél előbb sikerüljön a lombik!
a lombikos ismerősömnek, most 10 hetesek a pocaklaói, kettő megmaradt (eddig) a beültetésből!
én azért kíváncsi leszek a hőmre,
eddig stagnál, illetve néha magasabb (nem sokkal)
amint leesik, akció!!!
Belly! ha elkezdted mérni, akkor minden hónapban rendszerességel csináld, mert csak ugy fogod tudni összehasonlitani az eredményeid!
nálunk is mordul elfelé az idő. Már elkezdett egy kicsit esni! De utálom!
hát nehéz még megállapítani mikor kell leesnie, az a baj a hőmérőzéssel, hogy ez is csak akkor mutat biztosat ha már több hónapja méred és összehasonlítod a görbéket.
én mértem novemberben végig, de a hülye fejemmel abbahagytam, decemberben is kellett volna... most kezdtem el megint, de mostmár nem hagyom abba!!! vágjatok fejbe ha megunom!!!!
Szia Írisz! Szép napot Neked is!
mondjuk nem jól aludtam,
sokat forgolódtam
lehet ezért volt magasabb a hőm ma reggel
nálam 9. nap, 5 napja hőmérőzök, ma pld, 36,9 volt reggel, az átlag 36.6.
érdekes
most már lassan le kellene esnie, nem?
a stimulálás pedig tényleg nem a legjobb:
nekem sikerült a baba a Clostytól,de valami miatt elhalt:(
persze nem feltétlenül hormonális oka volt az elhalásnak, már sosem derül ki!
sztem ez a jobbik eset...
Szia Íriszke! szép napot neked is!
semmi külcsi, 7. nap, második hőmérőzés :) lassan telnek a napok... mostmeg fáj a fejem ettől a rohadt időjárástól...
Veled mizu?
olyan érdekes, nekem meg a gyógyó óta olyan a mensim, mint előtte,
sokkal több, erősebb, görcsösebb
mintha tini lennék:))
erre még ne is gondolj, szerintem nincs olyan nagy bajunk hogy gyógyszerrel kelljen stimulálni! szerintem simán rendbejövünk a gyógynöveényketől!
megértelek Babus, teljesn érthető hpgy kezdesz belefáradni, csoda hogy idáig is volt hited... de talán pont ezért lesz sikeres, mert már nem bízol benne, kezded feladni! de persze nem akarok hitegetni, jobb ha nem éli bele semmibe magát az ember, úgyis úgylesz ahogy meg van írva, ha úgy kell lennie akkor neked a lombik fog sikerülni, de az már TUTI!
sziasztok kislányok!
szép napot mindenkinek!
hogy vagytok:
Belly, mizu?
Belly, szívemből szóltál!!! Ráadásul, attól is félek, ha mondjuk gyógyszerrel stimulálnak,akkor emiatt nő a vetélés kockázata,hiszen a méhem még nem alkalmas...
többieknek:(arról van szó ,hogy a sok évig tartó tabiszedés miatt nincs megfelelő méhnyálkahártya,emiatt kevés a mensi)
hát ugy legyen, ahogy irod, de én az inszemben egyáltalán nem hiszek már.
halihó! olvasgass szorgalmasan, de aztán tessék bekapcsolódni :)
SZia Gofrika :) írtam priviben is, de akár be is másolhattam volna ide is :)
sziasztok lányok!Nekem is szúr a hasim,ha nyújtózok...remélem nem bélcsavarodás..:S
Halihó, olvaslak benneteket:) egyelőre hozzászólni nem tudok:DDD
hát nem könnyű összehozni a dolgokat hogy jó legyen az biztos... de fő hogy menni kell csinálni kell, mert minden lépés a babához vezet, és megéri!!
Hát igen, csak nagyon sietnem kell, mert pénteken 13:30-ra kell mennem dolgozni, igy kb. délben el kell indulnuk vissza Debiből, hogy beérjek. mondjuk ha kések, igazán az sem baj, csak annyi, hogy a drága kolleganőm pont szabadságon lesz, igy rá kell kapcsoljak, hogy hamar kész legyek!a vér eredmény kb. 12-12:30, max 13 óra körül szokott készen lenni. Egyszerüen nem hiszem el, hogy nem akarnak összeállni a dolgaim!
További ajánlott fórumok: