"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
örülök hogy jobban vagy! mostmár a következő esélyre kell koncentrálni! ez már sikeres lesz!
én megvagyok köszi, kicsit ideges vagyok az esti orvoslátogatás miatt... de próbálok nem arra gondolni, hanem arra ami utána lesz :) újabb akció :) tegnap nem volt semmi, egy napot kell pihenni, mert nem lesz jó az anyag :)
Sziasztok Angyalka és Gigi!
Gigi küldtem privit!
Angyalka, hogy vagy?
Drukk- drukk 1000-el
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)
Szia Angyalka!
Hogy vagy?
Szia Cicmic! hogy vagy drágaság? remélem nem sírdogálsz már! tudod, nem szabad elkenődni! a következő inszem már biztosan sikerülni fog!
SZia Adri! nagyon örülök hogy szépen alakul a hőd! lehet hogy korai még a hányinger, de sztem nem véletlen :)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sziasztok Csajszik!
Visszaolvastam,és most látom,hogy kimaradtam az iwiw-buliból!!!!!!!Küldöm a priviket,keressetek rám,aki meg véletelen kimarad,az sikítson!!:))))Ma csak 11óra jörül jövök,mert be kell mennem a munkaügyre,de sietek hozzátok!:))))
Sziasztok Hölgyek!
Vissza se nem tudok olvasni. :)))
Úgy veszem észre, hogy begyulladt a torkom, megszólalni sem bírok (Apa legnagyobb örömére hahahaha!)
Ha nem múlik el reggelre a láz, mehetek dokihoz.:( Oszt kapok antibájotikumot, és 1 hónappal megint elcsúszik a babaprojekt. Áááááá :(
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni?Babát szeretnénk
a párommal és kb. 2 éve próbálkozunk és semmi.
A Máv kórházba szeretnénk menni Kissfalvi
doktorhoz vizsgálatra. Nem tudjátok véletlenül
hogy ebben a kórházban tudnak segíteni?
Vagy itt csak olyanokkal foglakoznak akik
már teherbe estek?Válaszotokat előre is köszönöm.
Nagyon fontos lenne tudnom.
Köszi