"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Köszi Anya, hogy gondolsz rám! este majd beszámolok mi a helyzet! további szép napot nektek! puszi
Nekem sajna mennem kell!
Lassan keltem a csajt, mert akkor éjjel nem alszik!
Belly nagyon szorítok!
Puszi csajok!
ááá, anélkül is eszembe jut sajnos, ezért is próbálok gőzerővel dolgozni, addig se agyalok, mostmár nem sok idő van hátra!
Bocsi hogy előhoztam!Ne félj!
ú de ügyi vagy :) nekem is kellene ilyet csinálnom, de majd max holnap, ma már nem lesz rá időm... doki után még a mai akcióra is kell készülnöm :)
megyek haza időben max 3/4 4-kor indulok, meg kell még fürödnöm előtte, és egy kicsit hangolódni lelkileg. ahényszor eszembe jut összeugrik a gyomrom
Én itt vagyok,csak csináltam az iwiwen babaprojektes csoportot!:))
Akkor ügyes vagy!Hazamész még munka után , vagy egyszerre doki?
én itt vagyok :) csak hirtelen hatalmas csönd lett :)
mondjuk közben én is dolgozatok, ma egész jól haladtam
úúúúú, nekem is nekem is!!
Timke,ti első babával próbálkoztok? Most látom,hogy mi majdnem egyidősek vagyunk!
léptem, apa vár. megyünk vásárolni. :) :)
este még felnézek.
sziasztok
:)))))))szegény ártatlan!:))))))Mi már 7 éve hallgatjuk!:)))De mostmár sajnálom vénségére megműttetni!:))))
Tényleg éhes lettem!Valami nasira vágyom!Mit nem adnék most egy somlóiért vagy egy gesztenye püréért..
enyém fiú, de a nővéremnek lány van.... két párzási időszakot bírt ki, aztán elvitte a dokihoz, hogy vegye ki a nyávogóját :) enyém is ki van vágatva, szegényt véletlenül meggyanusítottuk, hogy belepisil apa papucsába, elvittük a dokihoz, kiherélték, aztán másnap is vizes volt a papucs, kiderült, hogy a radiátor csöpög... :) na de amúgy is el akartuk vinni, csak később.
én tegnap pirított májat csináltam krumplival...
detto...
hát van hogy vacsira én is összeütök valamit, de általában csak vmi könnyűt és gyorsat, inkább hideget szoktunk vacsizni
az én emberem is ebédel a munkahelyén,de mikor hazaér,éhen akar halni!!!:))))))))))))
:)) hát mostmár tényleg egyre jobban hajlok a főzőcske felé! majd szépen minden nap megbeszéljük ki mit főz és én meg csemegézek az ötletek között :)
Én is így gondolom!Meg már 7 éves,születésétől lakásban él!Hogy rakhatnám ki???Tiéd fiú,vagy lány?Mert a sziámi hangja tüzeléskor sokkal-sokkal erősebb mint a többi fajtáé!:((((
Az is finom!Annyit jót irtok mindjárt futok uzsizni!
Köszi :) Ti is szépek vagytok :)
Én imádok főzni, főleg, ha van kire. Nálunk is annyira sz.. a benti kaja,hogy inkább otthonról viszek, vagy valami hideget eszem, nem egyszer hánytam már mert mégis bentről vettem... és nagyon drága is. Sajnáltam is, mikor visszafordult... :)
Apa nálunk is husis!Én (mivel itthon vagyok) mindig főzök neki elvinni kaját, általában megmondja mit szeretne!A lányom kedvenceit is tudom (bár ő amit ma szeret, lehet egy hét múlva nem eszi meg).A maradék nap meg amit én kívánok!
teljesen egyetértek a témában veled! nekem is van egy cicám, félperzsa kis tünemény :) (van fent róla kép az adatlapomon, ha érdekel esetleg) már 10 éve velem van, én em válnék meg tőle SOHA! és egyébként is én is macskák között nőttem fel és semmi bajom.
Gigi jelöltelek!:))))))Nagyon szép a kisfiad!:))
Nálunk ma gulyásleves és szilvásgombóc volt ebédre :)
nekem különben a főzéssal a fő problémám hogy nem tudom kitalálni mit főzzek... meg Apa elég válogatós is... mindig csak húst enne... mondjuk elsősorban magamnak főzném, mert ő a munkahelyén ebédel, melegétkezési utalványt kap, így az meg van oldva.
További ajánlott fórumok: