"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Tündér vagy, hogy rám gondoltál először :)
azt mondta jók a hormonok, de a nagyobb esély érdekében kicsit meg lehet stimulálni. nem mondta hogy ne próbálkozzunk, szóval megyünk gőzerővel :) csak msot ugye meg kell várni a következő ciklus hogy elkezdhessem szedni. igen én is úgy tudom ha a pé-t serkentik az a sárgatestet is serkenti, szóval tényleg bízom benne!
De jó olvasni:)
Gondolom még nehéz felfogni, hogy férjes asszony vagy:))
Nekem olyan fura volt:) De nagyon jó érzés:))
Bellyke olvasdtam a naplódat, az volt az első
Closti?
és jók az eredméyneid?
a Closti majd növeli a progi szintedet
nekem segített, bát tudod nekem a pé-rel volt egyértelműen gond
mondta, hogy rögtön próbálkozhattok?
én napi 2 szemet szedtem, egyet reggel, egyet este
Igen,Bellyke, rákérdezek.
Mi egy nagyon csendes környéken lakunk egy négyemeletes ház 4.emeletén. A ház előtt park és szökőkút. Tényleg szép:)
A hátránya az,hogy nincs lift,viszont az,hogy egyedi fűtéses és nincs közös költség az nagyon jó. Szerencsére Ferkót már nem kell kézben vinnem,de a babát majd úgy tudom csak lehordani. Na de nem panaszkodom:)
csodálatos volt a tegnapi nap, minden nagyon jól sikerült:))
és igen, nem botlottam el:)))
képek még nincsenek, apikám fotózott nagyon sokat digitálissal, majd ma kimegyünk és kérek, párat talán tudok majd ma felrakni
de csak kedden lesznek képek, bár a fotós az ebédre hozott két képet mutiba, hát tényleg nagyon szépek voltunk:))
nem volt lagzi Timi, csak egy ebéd szűk körben:)))
Azt hiszem, hogy most már tényleg itt az ideje, hogy kezdjek valamit a vasárnapommal. :)))
Mindenkinek nagyon szép napot kívánok, estefelé lehet, hogy még benézek! Puszi
Szia Timi!
Még meg sem köszöntem a naplót, amit ajánlottál! Tényleg nagyon jóóóóóóóóóóóóó!!!! Köszönöm!!! :))))
:)) hát igen, nekem sem ártana barnulni! szoliba eljárok ugyan néha, de az nem az igazi :)
nálunk kicsit hűvös van most, de tényleg ragyogóan süt a nap!
Ezzel ugyanígy vagyok! :)))
Pedig kint ezerrel süt a nap! Meg össze kéne szednem egy kis színt, mert már elegem van a sápadt arcomból!
Köszönöm babus:) Én is ebben reménykedem.
Hogy vagytok Íriszke? :-))
Adri nem ma fog tesztelni?
Szia Murmur!
Szia Íriszke!
Ugye, hogy nem botlottál meg? :))))
Teszel fel képeket?
Mikor indultok nászútra?
szia drága :)
nekem is mennem kellene már kifelé, de most nem tudom még itthagyni a gépet :))
Tudod én 8 évig panelban laktam, de kertesben nőttem fel! Majd megőrültem a 4 fal bezártságától!
Viszont a kertesbe meg 5x annyi a meló, de nem panaszkodom, mert szívesen csinálom! Szépen kezd sorolni a veteményesem!:)
Ó! elmondhatom, hogy királyság ágyból netezni! estére te is kipróbálhatod! :))))