"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Szia Íriszke!
Mi mindig elkerüljük egymást? :)
Most is rohanok! Majd visszaolvasok!
sziasztok lányok!!
csak most végeztem a visszaolvasással,
hogy vagytok?
remélem Belly a cicáddal minden rendben lesz, hidd el, tudod hány életük van....
Köszi Gigi, Te pedig erősödj és pihenj sokat, amennyit csak tudsz!
puszi
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Megyek temetésre, úgyhogy búcsúzom Lányok! Jók legyetek, Babásodjatok és teszteljetek sok-sok
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Pussz!
Most sokkal nagyobb lesz az esélyed a babásodásra! Nincsenek ciszták, amik megakadályozzák a tüszőérést! Hajráááááááááááááá!!! Sikerülni fog!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++:)
Persze hogy lesz!
Nekem már van egy és most jön a második!!!! :))))
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Az vagyok igen!
Merckformint az IR-re
ciszták megvannak, de nyugton vannak, most clostylbegit mellet van pé-m. Ebből soha nem lehet megygógyulni sajnos, csak a tüneteket enyhíteni, visszaszorítani.
az nem ugyanaz :)
PCOS: policisztás ovárium szindróma
PMS: Fájdalmas menstruáció mellfeszülés és társa (asszem), de javítsatok ki.
Elfelejtettem: Arc szőrösödés, férfias típusú kopaszodás (hál istennek nem jutottam el odáig)
És aknék, amik bizony szoktak lenni. Tinikoromban én nem voltam pattanásos egyáltalán.