ez nagyon jó Íriszke! hamar baba is lesz :) most szépen beáll rövidebbre a ciklusod és könnyebb lesz a pé-t is eltalálni! apát meg gyakrabban kell zaklatni :)))
Reméljük hogy tényleg TÉNYLEG NEM HAVI LESZ :):)Ne csináljátok már!!!!!!!+++++++++
Én hát hogy is írjam..........az a nagy helyzett hogy január 23-án megvolt a havim de első nap volt rendes havi és rá másnap (és a köv. 3napban) már barna volt ami folyásnak felelt meg!Na mindegy ez nem lényeg de mikor írtam hogy fáj a jobb oldalam és kavicsot érzek akkor voltam a 12.napon és a 14.napon már megjelent a tojis folyás is és annak vettem hogy peteérésem van!!De viszont attól a naptól fogva feszül a hasam!!Sajnos folyamatosan és bevagyok parázva hogy most mivan!!(a lányomnál is igy feszült a hasam)Más tünetem nincsen csak ez a feszülés és a folyás!!Ezért gondoltuk hogy csinálunk egy tesztet holnap és ha nincs semmi akkor azon kezdek el gondolkodni hogy valami gáz van:(( Nagyon fosok (már bocsi hogy így írom) de ne hogy valami baj legyen!!Ennyi az én történetem :(
ez a lényeg, legalább szépen elkülönül a kettő, ez azt jelenti a hormonok jól működnek! én is ennek örülk most:) aztán hátha mégiscsak örülhetek másnak is :))) akkor ezt a görbét biztos bekereteztetem és kiteszem a falra otthon :))))))))))))))))))))))))))))))))))
hát igen, jobb várni mint negatív tesztet látni... de szombat reggel mindenképp megcsinálom (ha nem jön meg előbb) már csak azért is, mert tesómnak akkor lesz a diplomaosztója és már tervezi hogy ivás lesz :) szóval csak akkor mondhatok nemet ha alá tudom valamivel támasztani :)